📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba mieć nasrane w głowie, żeby bić pijanego
to są ruskie zaloty
Tzw. solo grupowe. Jak koleś ma kolegów i wygrywa to stoją cicho ale jak tylko przeciwnik zyskuje przewagę to już nie zyskuje przewagi
Założył te okulary pod koniec, bo się opuchlizna zaczeła pojawiać, czy liczył na to, że w okularach go nie pierdolnie?
Jak się sucz chciała bawić po męsku i lać po mordach, to powinien jej bez skrupułów najebać i tyle.
kANks napisał/a:
No ku*wa... koleś dostaje wpierdol to nikt mu nie pomoże a jak babka leży na glebie to każdy leci wpierdolić kolesiowi...
no bo wiesz, walka musi być honorowa i wogele...
nie Rosja tylko Ukraina...
@kANks:
Najebany, nie najebany - Ale na kobietę ręki się nie podnosi. Nigdy.
Ale Masz racje - Widzowie reagują zawsze za późno. Albo wcale.
Najebany, nie najebany - Ale na kobietę ręki się nie podnosi. Nigdy.
Ale Masz racje - Widzowie reagują zawsze za późno. Albo wcale.
@Cara_Al_Sol jestes idiota, na kobiety moze i nie ale to tylko zwykla kurwa, najlepiej to otrzymac juz ten wpierdol od laski, wkoncu to nawet nie bedzie bolalo, a pozniej ja dorwac jak bedzie sama i pierdolnac pare razy jej glowa o beton
Amplifa napisał/a:
@Cara_Al_Sol jestes idiota, na kobiety moze i nie ale to tylko zwykla kurwa, najlepiej to otrzymac juz ten wpierdol od laski, wkoncu to nawet nie bedzie bolalo, a pozniej ja dorwac jak bedzie sama i pierdolnac pare razy jej glowa o beton
Widzę, że nie ma szans na dyskusję na poziomie.
Trudno.
A Tak do Twojej wypowiedzi, to naucz się poprawnie pisać.
A z treścią nie mogę się zgodzić. Niestety.
Pokaz mi gdzie zrobilem bledy w tym co pisalem ? Moze troche chaosu tylko. Nie ma szans na dyskusje bo nie ma o czym, jak dasz sie ponizyc jakiejs glupiej cipie to Twoja sprawa.
Panowie, mamy w koncu rownouprawnienie. a co do filmu to uwazam ze chlopaki mogliby sie nie wtracac koles i tak sam by sie przewrocil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów