📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Trzeba mieć nasrane w głowie, żeby bić pijanego
to są ruskie zaloty
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Tzw. solo grupowe. Jak koleś ma kolegów i wygrywa to stoją cicho ale jak tylko przeciwnik zyskuje przewagę to już nie zyskuje przewagi
Założył te okulary pod koniec, bo się opuchlizna zaczeła pojawiać, czy liczył na to, że w okularach go nie pierdolnie?
Jak się sucz chciała bawić po męsku i lać po mordach, to powinien jej bez skrupułów najebać i tyle.
kANks napisał/a:
No ku*wa... koleś dostaje wpierdol to nikt mu nie pomoże a jak babka leży na glebie to każdy leci wpierdolić kolesiowi...
no bo wiesz, walka musi być honorowa i wogele...
nie Rosja tylko Ukraina...
@kANks:
Najebany, nie najebany - Ale na kobietę ręki się nie podnosi. Nigdy.
Ale Masz racje - Widzowie reagują zawsze za późno. Albo wcale.
Najebany, nie najebany - Ale na kobietę ręki się nie podnosi. Nigdy.
Ale Masz racje - Widzowie reagują zawsze za późno. Albo wcale.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
@Cara_Al_Sol jestes idiota, na kobiety moze i nie ale to tylko zwykla kurwa, najlepiej to otrzymac juz ten wpierdol od laski, wkoncu to nawet nie bedzie bolalo, a pozniej ja dorwac jak bedzie sama i pierdolnac pare razy jej glowa o beton
Amplifa napisał/a:
@Cara_Al_Sol jestes idiota, na kobiety moze i nie ale to tylko zwykla kurwa, najlepiej to otrzymac juz ten wpierdol od laski, wkoncu to nawet nie bedzie bolalo, a pozniej ja dorwac jak bedzie sama i pierdolnac pare razy jej glowa o beton
Widzę, że nie ma szans na dyskusję na poziomie.
Trudno.
A Tak do Twojej wypowiedzi, to naucz się poprawnie pisać.
A z treścią nie mogę się zgodzić. Niestety.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Pokaz mi gdzie zrobilem bledy w tym co pisalem ? Moze troche chaosu tylko. Nie ma szans na dyskusje bo nie ma o czym, jak dasz sie ponizyc jakiejs glupiej cipie to Twoja sprawa.
Panowie, mamy w koncu rownouprawnienie. a co do filmu to uwazam ze chlopaki mogliby sie nie wtracac koles i tak sam by sie przewrocil
Każdy liczy, że zamoczy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów