18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
M................s 2013-07-18, 17:51
Trzeba mieć nasrane w głowie, żeby bić pijanego
Zgłoś
brylant1412 2013-07-18, 18:28
to są ruskie zaloty

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Lang 2013-07-18, 18:28
On jest przede wszystkim najebany w trzy dupy...
Zgłoś
zypon 2013-07-18, 19:19
jak ktoś tu kiedyś niegdyś napisał... "piękni ludzie, piękny świat"
Zgłoś
michciokozak 2013-07-18, 19:39 2
Tzw. solo grupowe. Jak koleś ma kolegów i wygrywa to stoją cicho ale jak tylko przeciwnik zyskuje przewagę to już nie zyskuje przewagi
Zgłoś
tranzystor 2013-07-18, 19:58
Założył te okulary pod koniec, bo się opuchlizna zaczeła pojawiać, czy liczył na to, że w okularach go nie pierdolnie?
Zgłoś
amfiploid 2013-07-18, 20:12
Jak się sucz chciała bawić po męsku i lać po mordach, to powinien jej bez skrupułów najebać i tyle.
Zgłoś
rew123321 2013-07-18, 21:22
kANks napisał/a:

No ku*wa... koleś dostaje wpierdol to nikt mu nie pomoże a jak babka leży na glebie to każdy leci wpierdolić kolesiowi...

no bo wiesz, walka musi być honorowa i wogele...
Zgłoś
krukhinets15 2013-07-18, 21:34 1
nie Rosja tylko Ukraina...
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-07-18, 22:35
@kANks:
Najebany, nie najebany - Ale na kobietę ręki się nie podnosi. Nigdy.
Ale Masz racje - Widzowie reagują zawsze za późno. Albo wcale.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Amplifa 2013-07-18, 23:27
@Cara_Al_Sol jestes idiota, na kobiety moze i nie ale to tylko zwykla kurwa, najlepiej to otrzymac juz ten wpierdol od laski, wkoncu to nawet nie bedzie bolalo, a pozniej ja dorwac jak bedzie sama i pierdolnac pare razy jej glowa o beton
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-07-18, 23:34
Amplifa napisał/a:

@Cara_Al_Sol jestes idiota, na kobiety moze i nie ale to tylko zwykla kurwa, najlepiej to otrzymac juz ten wpierdol od laski, wkoncu to nawet nie bedzie bolalo, a pozniej ja dorwac jak bedzie sama i pierdolnac pare razy jej glowa o beton

Widzę, że nie ma szans na dyskusję na poziomie.
Trudno.
A Tak do Twojej wypowiedzi, to naucz się poprawnie pisać.
A z treścią nie mogę się zgodzić. Niestety.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Amplifa 2013-07-19, 0:39
Pokaz mi gdzie zrobilem bledy w tym co pisalem ? Moze troche chaosu tylko. Nie ma szans na dyskusje bo nie ma o czym, jak dasz sie ponizyc jakiejs glupiej cipie to Twoja sprawa.
Zgłoś
pomyslotym 2013-07-19, 0:58
Panowie, mamy w koncu rownouprawnienie. a co do filmu to uwazam ze chlopaki mogliby sie nie wtracac koles i tak sam by sie przewrocil

Bzdury rozprzestrzeniają się z prędkością światła
Zgłoś
LaYoN1980 2013-07-19, 1:09
kANks napisał/a:

No ku*wa... koleś dostaje wpierdol to nikt mu nie pomoże a jak babka leży na glebie to każdy leci wpierdolić kolesiowi...

Każdy liczy, że zamoczy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów