📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No ku*wa... koleś dostaje wpierdol to nikt mu nie pomoże a jak babka leży na glebie to każdy leci wpierdolić kolesiowi...
Czekałem, aż jej wyjebie takiego soczystego sierpa. Nie pierdolcie, że kobiet się nie bije bo to zwykła szmata.
Jak laska zaczyna bić się z facetem to może też dostać wpierdol jak facet ... moje skromne zdanie .
widać że ta świnia trenuje jakiś Kjołkuszin,.
Nie no w sumie to jak już poszła to powinna dokończyć - na tarczy, albo pod tarczą, ale na dobrą sprawę chuj wie o co poszło Może typ wyruchał jej matkę i wpierdol się najzwyczajniej mu należał ?
Widać dziewczyna ogarnięta, pewnie większość z was dostała by od niej oklep.
widać , że koleś nie mial zamiaru jej ruszać , moim zdaniem dobrze zrobil bo to by nie byla rowna walka
Gość ledwo stoi ale po którymś tam kopnięciu się wkurza. To jakie to bęcki jak ona w końcu na glebie ląduje. Po kilkunastu chybionych strzałach w końcu ją dopadł
laska musi trenowac bo dobrze sie napierdalaj i zajebiscie wyprowadza proste ale dalej to laska wiec jest cwelem bo daje sie ruchac huehue
Dziewczyna se radziła. Pierdolone rycerzyki,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów