patologia umyslowa na poziomie programow typu: kawaler do wziecia czy lekka ballada o tle erotycznym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
fajny chłopak, czego chcecie
Fajne Pojeby , jakim trzeba byc zdesperowanym debilem by pojsc do takiego programu hmm :]
Dla takich pindek to 99% facetów będzie patologią czegokolwiek. Książe na rumaku się przecież należy ew. szczun do nawrócenia...
Za chuja przed kamerami i przed pięcioma laskami nie wydał bym z siebie ani jednego słowa,ba ! w ogóle bym tam nie poszedł ! A tak,to mamy pośmiewisko z ludzi którzy może mają coś do wniesienia w te smutne jak pizda życie,a jednak poszli jak kaczyński w brzoze...
Kurwa świat się kończy, zgodziłem się z Jezusem Królem Trolli. Chyba udzieliła mi się atmosfera świąt Ale trafił w sedno - piękne laleczki którym wydaje się, że dlatego że urodziły się troszkę piekniejsze to świat powinien padać im do stóp
@up kto wybrzydza ten nie rucha
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Ten Paweł, to ten z tego warsaw shore?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów