📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jako policjant też bym miał dylemat.. czy poczekać niech się połowa sama odjebie i resztę odstrzelić? Czy odrazu odstrzelić wszystkich? A no tak... Paralizatorem może być ciężko...
Tycia napisał/a:
Jako policjant też bym miał dylemat.. czy poczekać niech się połowa sama odjebie i resztę odstrzelić? Czy odrazu odstrzelić wszystkich? A no tak... Paralizatorem może być ciężko...
Czym by ich mieli zastrzelić, śmiechem? Na wyspach policja nie ma broni palnej, poza specjalnymi jednostkami interwencyjnymi.
najważniejsze że dobrze się bawią o to przecież chodzi w parku rozrywki
Takie współczesne Teletubisie na żywo.
Fajnie tam na tej wyspie, tak ciekawie i nie ma nudy.
A u nas smutek i marazm.
A u nas smutek i marazm.
Aha jak pięknie. Tak postępowo i nowocześnie
To jest jeden z większych paradoksów patrząc na to co się aktualnie dzieje przez imigrantów, inżynierów, doktorów...
To jest jeden z większych paradoksów patrząc na to co się aktualnie dzieje przez imigrantów, inżynierów, doktorów...
smc napisał/a:
Kraków. Piękne miasto.
Chyba nigdy w Krakowie nie byłeś jeśli uważasz, że się dalej z maczetami ganiają, to było dawno
boooreq napisał/a:
To że Policja w UK nie ma broni doszczętnie mnie zawsze rozpierdala jak widzę filmiki z tych miejsc xD
Z tego co słyszałem, to sami policjanci nawet nie chcą mieć broni. Taki uga-buga doktor by jeszcze zabrał i odstrzelił na służbie. A po co? A komu to potrzebne?
Ooo!Wracamy do broni białej?😜 Może...do kamieni wrócimy?Kopacz by się ucieszyła..😜😜😜
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów