autor: Władysław Stanisław, wydawnictwo Reymond
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ogólnie to się zastanawiam... Przejrzyjcie sobie sadistica lub joemonstera pod kątem politykowania w komentarzach. Najwięcej, a właściwie to jedynie, w polskim internecie jest troli wyzywających pis i prawą stronę. Do tego zawsze to robią w chamski, nie wymyślny, i prosty sposób idąc na ilość nie jakość, wyzywając ludzi w bliźniaczo podobnym stylu. Śmieszna zależność, tym bardziej że to widać na prawie każdym portalu rozrywkowym który nie upadł jeszcze pod naporem facebooka
Jeden komentarz, a tyle różnych skrajnych emocji powoduje
Ale fakt - polityka do tematów politycznych! A PiS i PO to ciota i chuj
Ale fakt - polityka do tematów politycznych! A PiS i PO to ciota i chuj
MaszAyahuaskę napisał/a:
Jestem Doktorem, oto twoja diagnoza:
Bo praktycznie wszędzie, o czym by temat nie był, wpierdalasz politykę...
500 się należy...
rubli oczywiście
Ty, tam, co Kasia Kowalska śpiewała o tobie jeśli myślałeś, ze serio łyknąłem bajta, to w tej chwili straciłem do ciebie szacunek
Elektorat pisu sprzedaje, elektorat petru kupuje
Abraxus napisał/a:
Raczej przerażony szkodami jak poczynili. Nic nie trwa wiecznie. Teraz jest PIS za dwa lata go nie będzie.
A jak wygra to się powiesisz? Tylko pamiętaj aby nagrać materiał dla potomnych aby mogli na sadola wrzucić. Bo w sumie i tak nie jesteś więcej wart jak kilka piw na tym portalu.
Haha. Jeden prosty bait a tyle oburzonych prawaczkow. Cały czas nie mogę wyjść z podziwu jak łatwo sprowokować pisowskiego Ciołka
-Ernest Hemingway
"Brak protestu społeczeństwa w jakiejkolwiek formie (...) jest (...) odczytywane jako zgoda". To jak jest srabraxus ?
"Brak protestu społeczeństwa w jakiejkolwiek formie (...) jest (...) odczytywane jako zgoda". To jak jest srabraxus ?
Abraxus, zadałeś pytanie, więc ci na nie odpowiedziałem, zgodnie ze stanem faktycznym...
Obrazek
MaszAyahuaskę napisał/a:
Jestem Doktorem, oto twoja diagnoza:
Bo praktycznie wszędzie, o czym by temat nie był, wpierdalasz politykę...
500 się należy...
Abraxiu nie lubi PISu bo PIS nigdy nie zapewni Abraxiowi szansy wyjścia za mąż. A Abraxiu chciałby na starość zrobić ,,come out" i zostać czyjąś żoną.
A na to może pozwolić tylko postępowy, lewicowy rząd
P.S sprzedaje tą książkę ,,Krystek" co sugeruje imię Krystian.
Powszechnie się przyjęło, że debil w przedziale wiekowym 15-25 lat ma na imię Sebastian. Spodziewam się dlaczego, jednak największe matoły, patole, nieudacznicy jakich znam mają na imię Krystian.
W ogóle co to kurwa za imię- Krystian.
Zupełnie jak Chuian albo Piździan.
Reymont kurwa a nie żaden Reymond. Też błysnąłeś...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów