Mogą być wtedy w szoku, gdy zobaczą "Chłopi TOMII", a jak się dowiedzą co to za "orginał"...
Mogą być wtedy w szoku, gdy zobaczą "Chłopi TOMII", a jak się dowiedzą co to za "orginał"...
możliwe, jak próbujesz opylić książkę, którą można kupić w empiku za niecałe 10 zł za 80 to trzeba kombinować Albo to po prostu idiota
Dlaczego mam wrażenie, że to autor ogłoszenia do elektorat PIS?[/url]
Jestem Doktorem, oto twoja diagnoza:
Bo praktycznie wszędzie, o czym by temat nie był, wpierdalasz politykę...
500 się należy...
Q L I M A XZdecyduj się, raz piszesz, że elektorat pis jest niewykształcony i nie czyta książek, a teraz twierdzisz, że jednak ma książki.
Mieć książki a je czytać to nie jest to samo
Wiesz co jest w tym najlepsze?
Nie wiem ale dobrze zgadywałem, że mi wyjaśnisz
Prawie w każdym temacie starasz się wyśmiać pis, co tylko pokazuje jak jesteś sfrustrowany tym, że ta partia wygrała.
Raczej przerażony szkodami jak poczynili. Nic nie trwa wiecznie. Teraz jest PIS za dwa lata go nie będzie.
Jak dla mnie to możesz dalej pluć jadem
Dziękuję. Właśnie twojej zgodny wyczekiwałem.
a) czytanie twoich postów jest na swój sposób zabawne
Dziękuję. Staram się rozśmieszać ludzi w tym bieda skurwiałym szaro burym kraju każdego dnia.
b) chuja tym zmienisz, co sprawia, że twoje posty są jeszcze śmieszniejsze
Przynajmniej ludzie będą pamiętać, że się nie skurwiłem i zawsze pogardzałem tymi szczurami.
Nie, nie jestem za pisem.
Tak jesteś. Brak protestu społeczeństwa w jakiejkolwiek formie, na niszczenie Polski przez PIS jest przez nich odczytywane jako zgoda.
Bo elektorat PO jest zbyt głupi, żeby wystawić ogłoszenie.