📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie chce się wierzyć że to Chiny empatia poraża
wg nowego Polskiego prawa wina kierowcy, ewidentnie nie ustąpił pierszeństwa
Teraz mogą wbiegać na ulicę jak pokurwiony po amfetaminie?
darayavahus napisał/a:
Teraz mogą wbiegać na ulicę jak pokurwiony po amfetaminie?
Tak, bo teraz będą mieli pierwszeństwo nawet będąc na chodniku przed pasami.
Powinni jeszcze większy nacisk na kierowców nałożyć, jak jest pieszy na mieście zakaz wyjeżdżania samochodem, bo myślenie jest już tylko wymagane od kierowcy, od pieszych nie ma juz nadziei ( 3 miesiące temu holowalem ojca, nowa pomarańczowa linka z czerwonym gownem wiszaącym po środku, kobieta wlazła na pasach miedzy nasze auta, i drze jape że ją to nie obchodzi, że holuje bo ona wchodzi na pasy, aż żałuję że ją zobaczyłem w lusterku jak się za mną wbija na przejście )
r061071 napisał/a:
nie chce się wierzyć że to Chiny empatia poraża
Co się zawlecze to nie uciecze
Już niedługo dzięki wprowadzeniu pierwszeństwa dla pieszych przez miłościwie nam rządzącym to my będziemy mogli się poszczycić na świecie takimi wspaniałymi filmami.
To nie są Chiny bo chinczyki msją wyjebane w wypadki. To jakiś wietkong czy Kinkong
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów