📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Erutlev napisał/a:
Przykre jest to, że ta fejkowa ustawka wejdzie na główną.
Już ktoś wspomniał, że chloroform tak nie działa jak na filmach więc nie będę się produkować.
Bardziej przykre jest, że twój film z wbijaniem kuli bilardowej do łuzy z kijem na głowie też się tam dostał.
Masz rację panie "0 tematów".
dokładnie nie muszę wchodzić w link gdyż wiem, że masz racje. Na chlorobombie czujesz się bardziej jak po bimbrze Nogi odmawiają posłuszeństwa, problemy z błędnikiem i tak ogólnie czujesz sie przyjebany ale nie trwa to długo. Oczywiście wiem bo mi kolega mówiłGówno prawda, chloform tak szybko nie dział nawet w wysokim stężeniu. "Żeby chloroform zadziałał w taki sposób trzeba by go wdychać przez okrągłe 10 minut." Daje link żeby obalić ten mit że chloroform po paru szahach powala.
joemonster.org/art/33566
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów