18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
T3RMINATOR 2018-08-26, 0:28 36
Gówno prawda, chloform tak szybko nie dział nawet w wysokim stężeniu. "Żeby chloroform zadziałał w taki sposób trzeba by go wdychać przez okrągłe 10 minut." Daje link żeby obalić ten mit że chloroform po paru szahach powala.
joemonster.org/art/33566
Zgłoś
lm65 2018-08-26, 0:39 31
To co należy kupić?
Zgłoś
Veetoo 2018-08-26, 0:40 3
Po paru wdechach nie uśpi ale może trochę pozamiatać.
Kiedyś w laboratorium sztachnąłem się dichlorometanem, jest dużo słabszy od chloroformu a poczułem.
Zgłoś
a2711817 2018-08-26, 0:40 6
Sprzedam "zestaw do seksu analnego" (olejek bambino i chloroform).
Zgłoś
T3RMINATOR 2018-08-26, 1:25
lm65 napisał/a:

To co należy kupić?

Ziomek najlepiej pavulon

Jeśli nie wiesz to taki środek na zwiodczania mięśni,stosowany w medycynie.
Zgłoś
T3RMINATOR 2018-08-26, 1:41
Rebeliant_ZPF napisał/a:

Zwiedzanie czego kurwa?

kurde mam jakiąś autokorekte w tablecie włączoną i mi takie babole robi. Napisałem zwiodczania a przerobiłem na swoje... Zwiedzanie
Zgłoś
Tryper 2018-08-26, 2:10
Zaskoczył mnie jego angielski. Z tą aparycją wygląda jak typowy Polak za granicą.

Zawsze stoi.
Zgłoś
Lingula 2018-08-26, 2:20
podskornie ketamine ;D krotka igla, mozesz napierdalac z sila i zatrzyma sie w tkance podskornej - kilka milimetrow, gruba igle - zeby dawka weszla w ulamku sekundy. Prawie bezbolesne, 2 minuty i spokoj na pol godziny
Zgłoś
szaulera3 2018-08-26, 7:31 3
Terminator, poprawiłeś i wciąż widzę tam sporego byka. Coś te Twoje autokorekty...
Zgłoś
~Velture 2018-08-26, 8:29 1
Przykre jest to, że ta fejkowa ustawka wejdzie na główną.
Już ktoś wspomniał, że chloroform tak nie działa jak na filmach więc nie będę się produkować.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Perhydrol 2018-08-26, 10:34
T3RMINATOR napisał/a:

kurde mam jakiąś autokorekte w tablecie włączoną i mi takie babole robi. Napisałem zwiodczania a przerobiłem na swoje... Zwiedzanie

Tak też jest źle Ty już lepiej nie pisz po pijaku
Zgłoś
spoons 2018-08-26, 10:41 5
Ja się pochwale.
W liceum (dawno temu) kolega który miał 18 lat, kupił chloroform ok 1,5l. Porozlewaliśmy to w małe buteleczki i cała ekipa przez kilka dni się tym narkotyzowała. Fazka była taka że trochę się pierdoliło ze wzrokiem, i przede wszystkim dźwięki, zdeformowane, takie trochę elektroniczne brzęczenie. Odpłynąłem 2 razy, raz w pokoju jak cały czas trzymałem butelkę pod nosem, i raz na chodniku, kiedy trzymając w rękawku buteleczkę, sztachałem się spacerując
Po 2-3 dniach takiej zabawy, każdy dzień zaczynało się od rzygania, a po tygodniu miałem już dożywotnio dość. Po ok roku poczułem raz ten specyficzny zapach, i się porzygałem. Teraz pewnie było by podobnie.
W każdym razie, żeby odpłynąć po tym, trzeba wdychać kilka minut ;D
Zgłoś
vulkodlak 2018-08-26, 12:32 3
Chloroformem teoretycznie usypialiśmy muszki owocówki na studiach. Teoretycznie, bo po zajęciach muszki popierdalały po całej sali a studenci wstawieni szli w miasto. Ale motyw z chusteczką i chloroformem to ściema- sprawdziłem na koleżance.
Zgłoś
Argeusz 2018-08-26, 14:17
Wiadomo, że to fejk, ale dość zabawny, wiec w sumie czemu by go nie dopuszczać na serwery?

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów