📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Gówno prawda, chloform tak szybko nie dział nawet w wysokim stężeniu. "Żeby chloroform zadziałał w taki sposób trzeba by go wdychać przez okrągłe 10 minut." Daje link żeby obalić ten mit że chloroform po paru szahach powala.
joemonster.org/art/33566
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
joemonster.org/art/33566
Kiedyś w laboratorium sztachnąłem się dichlorometanem, jest dużo słabszy od chloroformu a poczułem.
Kiedyś w laboratorium sztachnąłem się dichlorometanem, jest dużo słabszy od chloroformu a poczułem.
Sprzedam "zestaw do seksu analnego" (olejek bambino i chloroform).
lm65 napisał/a:
Ziomek najlepiej pavulonTo co należy kupić?
Jeśli nie wiesz to taki środek na zwiodczania mięśni,stosowany w medycynie.
kurde mam jakiąś autokorekte w tablecie włączoną i mi takie babole robi. Napisałem zwiodczania a przerobiłem na swoje... Zwiedzanie
Zwiedzanie czego kurwa?
podskornie ketamine ;D krotka igla, mozesz napierdalac z sila i zatrzyma sie w tkance podskornej - kilka milimetrow, gruba igle - zeby dawka weszla w ulamku sekundy. Prawie bezbolesne, 2 minuty i spokoj na pol godziny
Terminator, poprawiłeś i wciąż widzę tam sporego byka. Coś te Twoje autokorekty...
Przykre jest to, że ta fejkowa ustawka wejdzie na główną.
Już ktoś wspomniał, że chloroform tak nie działa jak na filmach więc nie będę się produkować.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Już ktoś wspomniał, że chloroform tak nie działa jak na filmach więc nie będę się produkować.
Tak też jest źle Ty już lepiej nie pisz po pijaku
Ja się pochwale.
W liceum (dawno temu) kolega który miał 18 lat, kupił chloroform ok 1,5l. Porozlewaliśmy to w małe buteleczki i cała ekipa przez kilka dni się tym narkotyzowała. Fazka była taka że trochę się pierdoliło ze wzrokiem, i przede wszystkim dźwięki, zdeformowane, takie trochę elektroniczne brzęczenie. Odpłynąłem 2 razy, raz w pokoju jak cały czas trzymałem butelkę pod nosem, i raz na chodniku, kiedy trzymając w rękawku buteleczkę, sztachałem się spacerując
Po 2-3 dniach takiej zabawy, każdy dzień zaczynało się od rzygania, a po tygodniu miałem już dożywotnio dość. Po ok roku poczułem raz ten specyficzny zapach, i się porzygałem. Teraz pewnie było by podobnie.
W każdym razie, żeby odpłynąć po tym, trzeba wdychać kilka minut ;D
W liceum (dawno temu) kolega który miał 18 lat, kupił chloroform ok 1,5l. Porozlewaliśmy to w małe buteleczki i cała ekipa przez kilka dni się tym narkotyzowała. Fazka była taka że trochę się pierdoliło ze wzrokiem, i przede wszystkim dźwięki, zdeformowane, takie trochę elektroniczne brzęczenie. Odpłynąłem 2 razy, raz w pokoju jak cały czas trzymałem butelkę pod nosem, i raz na chodniku, kiedy trzymając w rękawku buteleczkę, sztachałem się spacerując
Po 2-3 dniach takiej zabawy, każdy dzień zaczynało się od rzygania, a po tygodniu miałem już dożywotnio dość. Po ok roku poczułem raz ten specyficzny zapach, i się porzygałem. Teraz pewnie było by podobnie.
W każdym razie, żeby odpłynąć po tym, trzeba wdychać kilka minut ;D
Chloroformem teoretycznie usypialiśmy muszki owocówki na studiach. Teoretycznie, bo po zajęciach muszki popierdalały po całej sali a studenci wstawieni szli w miasto. Ale motyw z chusteczką i chloroformem to ściema- sprawdziłem na koleżance.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów