Ponoć ten Pan obraził Datuk Ong Teik Kwonga i za to zebrał cięgi od ludu inne źródła podają, że był ochroniarzem Datuk Ong Teik Kwonga i dopuścił do jego śmierci dni temu parę. Nie ważna przyczyna lecz ważny skutek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Tutaj można przytoczyć cytat wszystkich hipsterów włącznie z autorem tematu:
"Jeśli Cię nienawidzą, to znaczy, że robisz coś dobrze"
"Jeśli Cię nienawidzą, to znaczy, że robisz coś dobrze"
Tutaj wyjaśnienia thestar.com.my/news/nation/2016/12/03/bodyguard-shoots-dead-his-new-bo...
Pozdrawiam , wszystkich Datuk Tong Teik Kwongów
kampton napisał/a:
Tutaj wyjaśnienia thestar.com.my/news/nation/2016/12/03/bodyguard-shoots-dead-his-new-bo...
Dodam, że Datuk Tong Teik Kwong, który rano obudził się w Leong San Tong Khoo Kongsi w Bandar Baru Air Itam został zastrzelony na Tun Dr Lim Chong Eu.
fantastico napisał/a:
Dodam, że Datuk Tong Teik Kwong, który rano obudził się w Leong San Tong Khoo Kongsi w Bandar Baru Air Itam został zastrzelony na Tun Dr Lim Chong Eu.
To zdecydowanie zmienia postać rzeczy.
tylko adidapap może mu pomóc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów