📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
petera88 te komentarze z butami to już jest kurwa utarte jak jasny chuj , jak Ci przyjdzie na myśl żeby to zdanie napisać to Jebnij łbem o ścianę 5 razy i wbij sobie do czachy, że takich rzeczy się już nie pisze dobra ?
aspire3690 napisał/a:
petera88 te komentarze z butami to już jest kurwa utarte jak jasny chuj , jak Ci przyjdzie na myśl żeby to zdanie napisać to Jebnij łbem o ścianę 5 razy i wbij sobie do czachy, że takich rzeczy się już nie pisze dobra ?
Może i utarte ale but spadł więc otarł się o śmierć i koniec kropka!
Aa, teraz tłumaczenie z początku 10s:
łatcz ju kolm dał mi, ejjoj niga, łaps zap..iojojui, łatju łona ju, eeee, iiii, ju noł łar hir
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
łatcz ju kolm dał mi, ejjoj niga, łaps zap..iojojui, łatju łona ju, eeee, iiii, ju noł łar hir
Mylisz pojęcia, to jest Shit Fight.
To jest Chocolate Fight
sadistic.pl/bojka-na-stacji-benzynowej-vt189245.htm
To jest Chocolate Fight
sadistic.pl/bojka-na-stacji-benzynowej-vt189245.htm
farciarz jak nic był jednym butem w grobie
nooo...
Czarnuchom wyewoluował się ciekawy system ostrzegania: jak chcą się bić to podciągają swoje spodnie. Zgodzicie się ze mną?
Obił grubasa jak chciał, tak to wygląda właśnie w rzeczywistości, że ci którzy mają się za wyższych są sprowadzani do odpowiedniego im poziomu.
Poza tym co za tępaki dalej stawiają piwa za te komentarze o butach? Przecież to niedorzeczne...
Poza tym co za tępaki dalej stawiają piwa za te komentarze o butach? Przecież to niedorzeczne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów