📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wrocławianin na temat dróg i chodników nie powinien sie wypowiadać
Zwłaszcza, że mu większość niemcy wybudowali
Ale Wrocław piękne miasto, nie można zaprzeczyć.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ale Wrocław piękne miasto, nie można zaprzeczyć.
To raczej srajtaśma od tej kaczki w prawym górnym rogu. Proporcjonalnie by się zgadzało
Ja pierdolę z tym "trendi" sosnowcem na sadolu.... przed Katarzyną W. to jeden cymbał z drugim nawet nie wiedzieli o takim mieście. Zagłebię vs Śląsk to sprawa miedzy nami; hanysami i gorolami a wam zasrane smrody gimnazialne wara od tego!
Jakiś bezczelny chuj postawił kamień i ni ma jak rozwinąć do końca...
w sosnowcu nic sie nie rozwija
"Ale Wrocław piękne miasto, nie można zaprzeczyć." czy ja wiem ... często jestem we Wrocławiu i jakoś nigdy nie uważałem go za piękne miasto
Polnischefuhrer napisał/a:
"Ale Wrocław piękne miasto, nie można zaprzeczyć." czy ja wiem ... często jestem we Wrocławiu i jakoś nigdy nie uważałem go za piękne miasto
No faktycznie, ty jesteś ekspertem od urbanistyki, piękna i estetyki.
2Deem@
Toż to już ozorków nie sosnowiec. Ten kto z łódzkiego ten zrozumie.
Toż to już ozorków nie sosnowiec. Ten kto z łódzkiego ten zrozumie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów