📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13
🔥
Wrocławska Policja sprząta śmieci z ulicy.
- teraz popularne
🔥
Ojciec roku
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem wczoraj jak w bonusie: na parkingu supermarketu idę pasami, a tu mnie wyprzedza pedalarz w kasku i sobie spokojnie jedzie dalej pasami aż na drugi koniec parkingu. A potem jedziesz samochodem i wjeżdza ci z przejścia dla pieszych taki c🤬j pod koła 4 czy 5 razy szybciej niż pieszy i jak tu wyhamować.
Antekson napisał/a:
Miałem wczoraj jak w bonusie: na parkingu supermarketu idę pasami, a tu mnie wyprzedza pedalarz w kasku i sobie spokojnie jedzie dalej pasami aż na drugi koniec parkingu. A potem jedziesz samochodem i wjeżdza ci z przejścia dla pieszych taki c🤬j pod koła 4 czy 5 razy szybciej niż pieszy i jak tu wychamować.
A kto mówi, że trzeba hamować? 😏
JoSeed napisał/a:
A kto mówi, że trzeba hamować? 😏
Ale w kodeksie ruchu drogowego jest, zachowaj ostrożność. Powiedzą Ci,że nie hamowałeś lub zbyt szybko jechałeś i doprowadziłeś do zdarzenia z niechroniony uczestnikiem ruchu. Wina i tak pójdzie na Twoje konto. Chyba, że masz kamerę w samochodzie by udowodnić co taka opasła szmata jak na pierwszym filmie odj🤬a.
jkllll485 napisał/a:
Ale w kodeksie ruchu drogowego jest, zachowaj ostrożność. Powiedzą Ci,że nie hamowałeś lub zbyt szybko jechałeś i doprowadziłeś do zdarzenia z niechroniony uczestnikiem ruchu. Wina i tak pójdzie na Twoje konto. Chyba, że masz kamerę w samochodzie by udowodnić co taka opasła szmata jak na pierwszym filmie odj🤬a.
Niestety. To prawda...
Szkodniki p🤬lone oby se łby porozp🤬alaly pedały i hulejpedaly a i jeszcze te crossfitc🤬le co wbiegają na pasy bo nie mogą przerwać swoiego pedalskiego biegu.
To co dzisiaj wyprawiają hulajpedzioły to jest porażka systemu. Powinni nakładać na nich takie kary żeby dotarło do innych. Co jeszcze? Obowiązkowe ubezpieczenie OC na to kurestwo. Coraz częściej słyszy się o wypadkach z udziałem hulajnogi i pieszych. Rozp🤬alają się po chodnikach i uciekają jak im się uda zrobić komuś krzywdę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie