📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fajna dupeczka na początku, taka może trochę grubsza niż obecny kanon urody, ale w chuj kształtna
nowynick napisał/a:
fajna dupeczka na początku, taka może trochę grubsza niż obecny kanon urody, ale w chuj kształtna
Normalna zdrowa baba. Ani gruba ani chuda. Brzucha nie ma (efekt tylko koszuli luźnej wsadzonej w spodnie). Tyłek fajny, cycki są. Co do twarzy to ciężko ocenić urodę bo niewiele widać ale kształt i zarys są w porządku i nie są grube.
Przez to promowanie pedalskich kanonów kobiecego piękna gdzie pedały wszędzie wrzucają kobiety bez cycków, talii ani dupy zaczyna się pierdolenie, że normalne kobiety są grube.
Oczywistym jest, że pedał szukając modelki będzie szukał takiej co fizycznie przypomina chłopaka.
Ja sobie nawet przewinąłem jeszcze raz do początku jak tylko ta dziewucha zniknęła z kadru, aby się upewnić czy jest czym oko uraczyć! Swoją drogą to jest kolejny film w którym aktor drugoplanowy, a nawet trzecio, zdobywa największe owacje
Zawsze jak pijani kumple Cię do czegoś namawiają to jest to:
a) przypałowe
b) niewykonalne
c) nielegalne
d) można się okaleczyć albo umrzeć
Albo wszystko razem
a) przypałowe
b) niewykonalne
c) nielegalne
d) można się okaleczyć albo umrzeć
Albo wszystko razem
Jedziesz Paweł !! to sie kameruje !!!
nie jestem pewien czy typ z prawej na końcu doszedł czy miał atak epilepsji
no niby zdrowa i jest najciekawszą częścią filmu ale jak się przyjrzeć to efekt o dwa rozmiary za ciasnych jeansów i tam dużo wisi mięsa . Profilowane tyłka spodniami a powinno być odwrotnie.
Mnie jednak jak na sadystę przystało to porywa ta meksykańska muzyka i tu bah shazam ogarnął:
(Letra) Seguramente - Alfredo Olivas.
Nowy hit polskich wiejskich imprez
Mnie jednak jak na sadystę przystało to porywa ta meksykańska muzyka i tu bah shazam ogarnął:
(Letra) Seguramente - Alfredo Olivas.
Nowy hit polskich wiejskich imprez
Oszukujecie sie, bo wasze zony sa tluste i widac u nich cellulit. Nie dziwie sie, ze to dla was normalne. Szczur, ktorego wrzucil velture, nie jara praktycznie nikogo nomalnego. Normalna zdrowa piekna kobieta natomiast wyglada tak:
HiHtitmamnan napisał/a:
Oszukujecie sie, bo wasze zony sa tluste i widac u nich cellulit. Nie dziwie sie, ze to dla was normalne. Szczur, ktorego wrzucil velture, nie jara praktycznie nikogo nomalnego. Normalna zdrowa piekna kobieta natomiast wyglada tak:
Obrazek
W sumie masz rację bo i tak ładniejsza od twojej dziewczyny:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów