Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
drzymek1906 kurwa nie wkurwiaj mnie człowieku. Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie mówię że bym mu też przypierdolił taką kulą śniegu bo to bezpieczne. Młody jestem więc jeszcze pamiętam bardzo dobrze jaka dokładnie taka kula jest. Jest kurwa pulchna i lekka a to ze dla małego dziecka była za ciężka to mnie chuja obchodzi bo tu chodziło o to że stwierdzenie że ta kula waży kilkanaście kilogramów to jest o dużo za dużo a ty pierdolisz coś nie mającego związku z tym co napisałem.
Idź sobie meliskę zaparz.
poogladaj filmik jeszcze raz, zobacz z jaką "latwoscia" ojciec rzucił tą "świeżą pulchną kulą sniegu".
Pomysl. Jezeli nie przyszlo mu rzucic tej kuli z taka lekkoscia to co ma powiedziec dziecko? Może rzucimy w Ciebie swieza pulchna kula sniegu o sredniki 100-150cm? Deal?
100-150? Serio, kurwa. Kilkanaście kilo? Czy Wy w ogóle myślicie za nim coś wystukacie w tą klawiaturę. Idź po jakiś przymiar i sprawdź ile to jest 150cm (ta kula ma 60, max 70cm). Nie wiem, czy trzymaliście coś kiedyś w ręku co waży kilkanaście kilo (czyli 11+ kg). Brak słów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów