niektórzy mają kupe w majtach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niektóre fajne, to akurat kiepskie.
Ja tylko czekam, aż ktoś w końcu za takie pranki wyjebie w ryj. I zabije przypadkiem takiego żartownisia. Pójdzie siedzieć?
Bo czym innym jest gadanie z samochodu czy nawet wmawianie komuś, że puścił bąka. A czym innym jest agresywne zapraszanie do bójki, bo komuś się nazwa lodów skojarzyła i musiał o tym robić filmik.
Ja tylko czekam, aż ktoś w końcu za takie pranki wyjebie w ryj. I zabije przypadkiem takiego żartownisia. Pójdzie siedzieć?
Bo czym innym jest gadanie z samochodu czy nawet wmawianie komuś, że puścił bąka. A czym innym jest agresywne zapraszanie do bójki, bo komuś się nazwa lodów skojarzyła i musiał o tym robić filmik.
serio to kogoś śmieszy?
tych 'prankowców' już totalnie pojebało, śmieszne to nigdy za bardzo nie było, a od jakiegoś czasu to jest po prostu dno i metr mułu,tylko wkurwiają ludzi
powinien w pizde wyłapać od pierwszego gościa, może by mu dało do myślenia.
tych 'prankowców' już totalnie pojebało, śmieszne to nigdy za bardzo nie było, a od jakiegoś czasu to jest po prostu dno i metr mułu,tylko wkurwiają ludzi
powinien w pizde wyłapać od pierwszego gościa, może by mu dało do myślenia.
Dno to zbyt lagodne okreslenie tego czegos. Ten "komik" wyznacza nowe granice debilizmu. Na poczatku tej mody na pranki bylo kilka naprawde smiesznych kanalow na YouTube, teraz kazdy pajac mysli, ze moze zrobic kariere w sieci. Szkoda, ze nikt im nie powiedzial, ze pranki powinny byc smieszne.
szkoda ze nikt mu nie zajebal, ja bym ucielk, ale ktos by mogl mu zajebac
Kozaka zgrywać nie chcę, ale jakby do mnie podbił z tekstem, chodź na solo to bym mu od razu wyjebał a nie "gdzieś tam" chodził. Dlatego chyba samych szczypiorków wybierał, tak na wszelki wypadek. Inna sprawa, że mnie coś takiego nie spotka, bo siedzę przed kompem non stopa.
Moim zdaniem raczej pozytywnie, mam jeszcze wiarę w ludzi, że coś tego wszystkiego będzie...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tak mnie to irytuje, że nie jestem w stanie całego obejrzeć. Ale po komentarzach widzę, że i tak nie miałbym po co, bo nikt mu nie zajebał.
Cały film czekałem aż ktoś mu przypierdoli, ten filmik nie ma żadnej wartości sadisticowej!!!
Nie oglądać
Nie oglądać
xbandzior napisał/a:
A ty powinieneś mieć dożywotniego bana na Internet za wrzucanie filmów idioty Bartka ju es ej from sosnowic.
Identyczna sytuacja, jak hamerykański prankster podchodził do czarnoskórych i pytał "do you have a problem?" (po polsku: "czy masz zadanie matematyczne do rozwiązania?", oczywiście znaczy to też co innego ). Polecam zwrócić uwagę na reakcję czarnoskórej populacji hameryki na zaczepkę i porównać z polską reakcją. Swoją drogą Bartek pewnie trochę asekuracyjnie wybierał ludzi do wkręty
Szkoda ze mu ktoś nie zajebał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów