Bajka o mych jajkach
Bajka o mych jajkach
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja się pytam gdzie jest Wódz Adolf Hitler,on jeszcze by uratował ten świat.
Wytruł gazem i spalił w piecach wszystkich debili i pedałów. Brutalne, ale skuteczne i dające na przyszłość krajowi przewagę.
To jest zwykły cyrk obwoźny, który dotowany jest przez inicjatorów rewolucji. To taka sama banda idiotów, jak ta, która błyskawicami napierdalała, aby dokonać polaryzacji społeczeństwa zgodnie z zasadą Divide et impera. Ta sama pseudointelektualna hołota popierająca te idiotyczne protesty, nawet nie zajrzała do ustawy o planowaniu rodziny, ochronie płodu i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży. Nawet gdyby Lempartową wpuścili to Trybunału Konstytucyjnego, miała by związane ręce. Ale... Komu się kurwa chce dziś cokolwiek czytać, jak gotowa papka, duraczenie i wszechobecny debilizm jest na początku dziennym i codziennie ładuje się go do tępych łbów.
Mieliśmy maseczki, lockdowny, reżim sanitarny! 24 lutego koronawirus został unicestwiony. Dlatego Putin powinien otrzymać honorową nagrodę Nobla, za zwalczenie jednego najbardziej krwiożerczych wirusów w historii nowoczesnego Świata. A jednak dziś nadal spotyka się na ulicach kretynów w maseczkach. I jak nie sterować taką hołotą? Jak sama się wpierdala do dziury i dziwi się dlaczego boli?
To samo z dewiantami, odmieńcami i innymi wykolejeńcami, których zboczenie ma być traktowane jako coś normalnego. Kurwa przecież na samą myśl fedrowania w męskiej dupie robi się niedobrze...
A jednak połowa kretynów będzie nadal myliła pojęcie tolerancji z akceptacją.
No i pyk wpisujesz się w swój opis bezbłędnie tekstem o 24 lutego, a prawdziwym winowajcom przez to umyka prawda. Nasz rząd już w styczniu zapowiedział, że od marca nie będzie dopłat dla szpitali i lekarzy za COVID. Ot cała prawda, że Łódzcy Łowcy Skór rozplenili się na całą Polskę.
Czasy sie zmieniły , od 10 lat walisz konia w piwnicy i nawet nie zauwazyles ze świat poszedł do przodu.Za dzieciaka(20lat temu) jak ktoś kogoś nazwał pedałem to najgorsza obelga... Dziś to już jest w pl niemile widziane. A na zachodzie jakby jakiś dzieciak tak nazwał kolegę to rodzice mogliby stracić prawa rodzicielskie, ilu ludzi ma wyroki odsiadki za pisanie negatywnie o zbokach na portalach... Itd
Nie można mówić że oni są nieszkodliwi, że byli są i beda, ich ta cała rewolucja ona postępuje permanentnie i ugotuje nas jak żaby w garnku, że się nawet nie skapniemy.
Co.... Zapiekło dupsko...?
Jesteś pewien, że to wina filmiku...?
Dlaczego miało zaboleć? Filmik zmontowany z ludzi obscenicznie obnoszących się własną innością, a Wam już się klepki w głowach układają w ciągi zdaniowe:
"łapy precz od naszych dzieci" i "musimy bronić kościołów"
Gdyby nie sadol, żyłbym w błogiej nieświadomości, że coś takiego istnieje. Dowiedziałem się... i dalej mam wyjebane. Nigdy na ulicach nie widziałem czegoś takiego, a dzieciaki bardziej dostają szału jak wychodzą jakieś lody youtuberów czy pseudo raperów. Z tego co pamiętam to z Pierdonia każdy też walił bekę, że pedzio został prezydentem a finalnie wyszło, że był całkiem spoko. Niech każdy se tam wsadza w co ma ochotę, do czasu jak nie robi nikomu krzywdy. W starożytności też żołnierze walili się w dupala, posłowie walili żołnierzy, żołnierze walili posłów, chłopaków, dziewczyny, konie, kozy, kuny, łasice i inne badziewia i nikt z tego problemu nie robił. Pytanie do autora tej wrzutki.. Czego szukałeś w internecie, że dostałeś jasno sprecyzowany film o tych transformersach? Ja oglądam od x czasu na yt różnego rodzaju kanały motoryzacyjne, historyczne czy techniczne i ani razu mi temat lgbt nie wyskoczył... w necie znajdziesz dowody na wszystko co idiotyczne...
W tym rzecz! Ci którzy najbardziej boją się LBGT najpewniej boją się przyznać, że sami mieli by na to ochotę, ale ksiądz powiedział że to obrzydliwe więc tak być musi... Mag w plemieniu jest przecież nieomylny...
ciach bzdury z tektury
Jesteś takim samym kretynem a nawet większym. Alebowiem paczasz a nie widzisz - jako pisze w księdze mordów i wypaczeń.
To jest zaplanowane niszczenie Zachodu przez Ruskich Skurwysynów. Trwa to od kiedy ruskie chuje wymyśliły "hipisów" i trafiło na podatny bezdennie głupi rynek młodzieży w USA. Po hipisach pora na LGBTUSA oraz oczywiście BLM.
Towarzysz Chuj nad Chuje Putin właśnie zaciera ręce....
A ja przypominam że to podstęp bo tęczowe barwy są do dupy
i po wymieszaniu razem tworzą brązowy kolor kupy
w którą geje kałowi swe członki zakurzyć są gotowi.
To jest zwykły cyrk obwoźny, który dotowany jest przez inicjatorów rewolucji. To taka sama banda idiotów, jak ta, która błyskawicami napierdalała, aby dokonać polaryzacji społeczeństwa zgodnie z zasadą Divide et impera. Ta sama pseudointelektualna hołota popierająca te idiotyczne protesty, nawet nie zajrzała do ustawy o planowaniu rodziny, ochronie płodu i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży. Nawet gdyby Lempartową wpuścili to Trybunału Konstytucyjnego, miała by związane ręce. Ale... Komu się kurwa chce dziś cokolwiek czytać, jak gotowa papka, duraczenie i wszechobecny debilizm jest na początku dziennym i codziennie ładuje się go do tępych łbów.
Mieliśmy maseczki, lockdowny, reżim sanitarny! 24 lutego koronawirus został unicestwiony. Dlatego Putin powinien otrzymać honorową nagrodę Nobla, za zwalczenie jednego najbardziej krwiożerczych wirusów w historii nowoczesnego Świata. A jednak dziś nadal spotyka się na ulicach kretynów w maseczkach. I jak nie sterować taką hołotą? Jak sama się wpierdala do dziury i dziwi się dlaczego boli?
To samo z dewiantami, odmieńcami i innymi wykolejeńcami, których zboczenie ma być traktowane jako coś normalnego. Kurwa przecież na samą myśl fedrowania w męskiej dupie robi się niedobrze...
Ej niesterowany nie debilu chciałem Ci tylko przypomnieć że po 24lutego skończyła się Braunowska depopulacja szczepionkowa i zaczęła ukrainizacja Polski. Także ten... kombinuj dalej myślicielu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów