Bajka o mych jajkach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Bajka o mych jajkach
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cel, pal, ognia!
Nie oglądać przy jedzeniu, obrzydliwe.
w tym przypadku trzeba być tolerancyjnym - właściwy dobór amunicji zwiększa tolerancyjność strzału
To jest zwykły cyrk obwoźny, który dotowany jest przez inicjatorów rewolucji. To taka sama banda idiotów, jak ta, która błyskawicami napierdalała, aby dokonać polaryzacji społeczeństwa zgodnie z zasadą Divide et impera. Ta sama pseudointelektualna hołota popierająca te idiotyczne protesty, nawet nie zajrzała do ustawy o planowaniu rodziny, ochronie płodu i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży. Nawet gdyby Lempartową wpuścili to Trybunału Konstytucyjnego, miała by związane ręce. Ale... Komu się kurwa chce dziś cokolwiek czytać, jak gotowa papka, duraczenie i wszechobecny debilizm jest na początku dziennym i codziennie ładuje się go do tępych łbów.
Mieliśmy maseczki, lockdowny, reżim sanitarny! 24 lutego koronawirus został unicestwiony. Dlatego Putin powinien otrzymać honorową nagrodę Nobla, za zwalczenie jednego najbardziej krwiożerczych wirusów w historii nowoczesnego Świata. A jednak dziś nadal spotyka się na ulicach kretynów w maseczkach. I jak nie sterować taką hołotą? Jak sama się wpierdala do dziury i dziwi się dlaczego boli?
To samo z dewiantami, odmieńcami i innymi wykolejeńcami, których zboczenie ma być traktowane jako coś normalnego. Kurwa przecież na samą myśl fedrowania w męskiej dupie robi się niedobrze...
A jednak połowa kretynów będzie nadal myliła pojęcie tolerancji z akceptacją.
Mieliśmy maseczki, lockdowny, reżim sanitarny! 24 lutego koronawirus został unicestwiony. Dlatego Putin powinien otrzymać honorową nagrodę Nobla, za zwalczenie jednego najbardziej krwiożerczych wirusów w historii nowoczesnego Świata. A jednak dziś nadal spotyka się na ulicach kretynów w maseczkach. I jak nie sterować taką hołotą? Jak sama się wpierdala do dziury i dziwi się dlaczego boli?
To samo z dewiantami, odmieńcami i innymi wykolejeńcami, których zboczenie ma być traktowane jako coś normalnego. Kurwa przecież na samą myśl fedrowania w męskiej dupie robi się niedobrze...
A jednak połowa kretynów będzie nadal myliła pojęcie tolerancji z akceptacją.
@up
a co się tak debilami przejmujesz? Zawsze byli, zawsze będą, teraz wpierdolą sobie kolejną dawkę czegoś tam w żyły, żeby się poczuć się mądrzejszymi.
a co się tak debilami przejmujesz? Zawsze byli, zawsze będą, teraz wpierdolą sobie kolejną dawkę czegoś tam w żyły, żeby się poczuć się mądrzejszymi.
Za dzieciaka(20lat temu) jak ktoś kogoś nazwał pedałem to najgorsza obelga... Dziś to już jest w pl niemile widziane. A na zachodzie jakby jakiś dzieciak tak nazwał kolegę to rodzice mogliby stracić prawa rodzicielskie, ilu ludzi ma wyroki odsiadki za pisanie negatywnie o zbokach na portalach... Itd
Nie można mówić że oni są nieszkodliwi, że byli są i beda, ich ta cała rewolucja ona postępuje permanentnie i ugotuje nas jak żaby w garnku, że się nawet nie skapniemy.
Nie można mówić że oni są nieszkodliwi, że byli są i beda, ich ta cała rewolucja ona postępuje permanentnie i ugotuje nas jak żaby w garnku, że się nawet nie skapniemy.
Ja się pytam gdzie jest Wódz Adolf Hitler,on jeszcze by uratował ten świat.
Podkład muzyczny w sam raz do prawicowego scenariusza zagrożenia wrogiem
Love_is_Love napisał/a:
Podkład muzyczny w sam raz do prawicowego scenariusza zagrożenia wrogiem
Co.... Zapiekło dupsko...?
Jesteś pewien, że to wina filmiku...?
Wdowa44 napisał/a:
Ja się pytam gdzie jest Wódz Adolf Hitler,on jeszcze by uratował ten świat.
Że tak zazartuje; wyjąłeś mi to z ust
Spokojnie oprócz tych lewackich idiotów już nikt na świecie w ich ideologię nie wierzy, cały świat odwraca się o lewackiego UE i USA, zawiązują sojusze polityczne i gospodarcze, mnożą się jak karaluchy w przeciwieństwie do zachodniego świata. Niebawem zachodniej świat będzie niewielką, nic nie mogącą mniejszością.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów