📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mi się szkoda dziewczyny zrobiło. Ładna, a los tak ją pokarał.
zgięła kolana w drugą stronę, a myślałem że to się nie zdarza
fajna, można ją na stałe przymocować przy kuchence / zlewozmywaku i nie spierdoli
@up
na pewno świetnie gotuje/ zmywa naczynia
na pewno świetnie gotuje/ zmywa naczynia
Ale za to stoi na wysokości zadania.
do kuchni się nawet nie nadaje. za duże stopy/ nogi od kolan. a jak wiadomo kobieta im ma mniejsze stopy i dłuższe nogi tym lepiej. bliżej zlewu stoi i szybciej po piwo biega
kadłubek
Przychochodzi taki kadłubek na basen i chce pływać; wszyscy zdziwieni, pierdolą, że nie da rady, że niiby jak itd... Kadłubek mówi "wrzućcie mnie do wody i o resztę się nie martwcie"...
No, jak chciał, tak ludzie zrobili. Wrzucili go do wody, a ten poszedł na dno jak kamień, tonie. Po chwili rzucił się ratownik, wyciąga go z wody a kadłubek wrzeszczy:
"CO ZA CHUJ MI CZEPEK NA USZY NACIĄGNĄŁ ?!?!"
hehe taki suchar
Przychochodzi taki kadłubek na basen i chce pływać; wszyscy zdziwieni, pierdolą, że nie da rady, że niiby jak itd... Kadłubek mówi "wrzućcie mnie do wody i o resztę się nie martwcie"...
No, jak chciał, tak ludzie zrobili. Wrzucili go do wody, a ten poszedł na dno jak kamień, tonie. Po chwili rzucił się ratownik, wyciąga go z wody a kadłubek wrzeszczy:
"CO ZA CHUJ MI CZEPEK NA USZY NACIĄGNĄŁ ?!?!"
hehe taki suchar
Fajna usmiechnieta dziunia, te serdelki malo zachecajace....no ale czasem trzeba zacisnac zeby i byc mezczyzna zeby uszczesliwic kobiete.
Widać że całkiem radosna kobita, ładny uśmiech.
Zawsze można taką do plecaka dać i mamy przenośną zmywarkę.
A nie mówiąc już o tym, że w ogóle oporu nie będzie stawiać.
Zawsze można taką do plecaka dać i mamy przenośną zmywarkę.
A nie mówiąc już o tym, że w ogóle oporu nie będzie stawiać.
Ciekawe kto jej zakładał to bikini
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów