📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kilka kropelek a ile przy tym radości
Tak serio jak ktoś miał kocura, to wie że w taki sposób koty podobnie jak psy znaczą swój teren. Tylko to nie są same siki, ale również silnie śmierdząca wydzielina z gruczołów.
Tak serio jak ktoś miał kocura, to wie że w taki sposób koty podobnie jak psy znaczą swój teren. Tylko to nie są same siki, ale również silnie śmierdząca wydzielina z gruczołów.
a mógł zabić
Ordynarnie ich olał
Kiedyś jak jeszcze chodziłem do szkoły najgłupsi, ci z najgorszymi ocenami i mówiący co drugie słowo "kurwa", wchodzili do kibli i w pedalski sposób podglądali srających rówieśników (dlatego ja nie srałem w szkolę), i krzyczeli: "Łooo! Łysy sra!!! buha ha ha ha!". I rżeli w niebo głosy, dlatego nie widzę niczego nadzwyczajnego w lwie który siknął moczem aby oznaczyć terytorium (czy cokolwiek chciał zrobić), bo to zwierzę, gdyby człowiek tak zrobił mogłoby to niektórych śmieszyć ale cóż... to zwierzę, czego się spodziewaliście? że podejdzie, zdejmie grzywę i powie "Dzień dobry państwu, czy mogą państwo zawołać strażnika? gdyż zmuszony jestem odejść na stronę aby oddać mocz".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów