Pewnie każdy się domyslał ale daje zeby już nie było wątpilowści co do ich sztuczek... i nastepnie biore sie za obalenie bajek o jednorożcach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tylko, że tamten chodził po rzece bodajże a nie po basenie.. więc jak dla mnie nie jest to wyjaśnione do końca bo zrobić takie coś w basenie to nawet gimbaza potrafi... a zrobić takie coś na rzecze to już inna bajka
Kurwa ciężko wrzucić w jednym temacie ? ja pierdole nie czaje takich ludzi.
kserolol napisał/a:
No tylko, że tamten chodził po rzece bodajże a nie po basenie.. więc jak dla mnie nie jest to wyjaśnione do końca bo zrobić takie coś w basenie to nawet gimbaza potrafi... a zrobić takie coś na rzecze to już inna bajka
pokaz jak masz gdzies link lub podaj nazwe tego filmiku bo jak widzialem innych 'magikow' to samych w basenie
vAndee napisał/a:
pokaz jak masz gdzies link lub podaj nazwe tego filmiku bo jak widzialem innych 'magikow' to samych w basenie
tnij.org/tuwj
Dodam również że widziałem jak wygląda dno tamizy kiedy jest odpływ i tam raczej nie da się zamontować plexi....w tym mule byłoby to niemożliwe.
gromekmcz napisał/a:
tnij.org/tuwj
Dodam również że widziałem jak wygląda dno tamizy kiedy jest odpływ i tam raczej nie da się zamontować plexi....w tym mule byłoby to niemożliwe.
Po za tym koło przepłynął kajak czy coś już dokładnie nie pamiętam, a po za tym potem jeszcze policja do niego podpłynęła i jakoś o nic nie zaczepiła :|
miałem dodać tylko ze chodzi tu o reklamowanie produktów i tak samo jest w dynamo ;]
jak sie chodzi lub tez biega watch?v=Oe3St1GgoHQ
a tutaj jak to sie robi watch?v=7bjT0ypsNIo
Dynamo to FAKE dla wiarygodności przepływają dwa kajaki łatwo sie domyślić dlaczego
dziwne jest to ze nie ma filmików nagranych przez przechodniów
jak sie chodzi lub tez biega watch?v=Oe3St1GgoHQ
a tutaj jak to sie robi watch?v=7bjT0ypsNIo
Dynamo to FAKE dla wiarygodności przepływają dwa kajaki łatwo sie domyślić dlaczego
dziwne jest to ze nie ma filmików nagranych przez przechodniów
Dynamo to fejk? Nie no serio? Przecież to nie możliwe..
Kurwa idioci... był filmik pokazany że Dynamo robi tak samo.
Łódź która tamtędy przepływała zachaczyła o tą szklaną konstrukcje i rozpierdoliła wiatrak czy co tam kurwa łodzie mają.
Filmik był chyba na Vimeo, ale nie moge go teraz znaleść.
DYNAMO zrobił to tak samo...
Łódź która tamtędy przepływała zachaczyła o tą szklaną konstrukcje i rozpierdoliła wiatrak czy co tam kurwa łodzie mają.
Filmik był chyba na Vimeo, ale nie moge go teraz znaleść.
DYNAMO zrobił to tak samo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów