📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sprzedam BMW. Pod maską 230 koni i jeden lis
Swoją drogą już współczuję osobie która będzie to naprawiać i zdrapywać te rozkładające się flaki.
@up wlasciciel powinien to zrobic a nie mechanik on tylko naprawia
@upy
ee tam gadanie, jako mechanik powiem ze nikt za darmo tego nie bedzie robił, ale fakt poniżej 1000 bym nie robił, a znalazł by sie pewnie i janusz co by za 150 z uśmiechem na twarzy to zrobił. w sumie z godzina, dwie, roboty z fajkiem w mordzie i piwem w reku, mając odpowiednie ciśnienie w myjce
ee tam gadanie, jako mechanik powiem ze nikt za darmo tego nie bedzie robił, ale fakt poniżej 1000 bym nie robił, a znalazł by sie pewnie i janusz co by za 150 z uśmiechem na twarzy to zrobił. w sumie z godzina, dwie, roboty z fajkiem w mordzie i piwem w reku, mając odpowiednie ciśnienie w myjce
radomiak1989 napisał/a:
@upy
Dobre macie ciśnienie tam w Radomiu że całego lisa wyjebie z silnika
raz dwa trzy szukam!
kalijanek napisał/a:
może to cię nauczy wolniej jeździć
Właśnie nie zdążyłem go minąć, więc chyba jednak za wolno nadal
Velture
jeździ merolem i gardzi bmw, nie rozumiem skąd dedykacja
choć dla mnie mercedes to auto dla starych dziadów
jeździ merolem i gardzi bmw, nie rozumiem skąd dedykacja
choć dla mnie mercedes to auto dla starych dziadów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów