📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twardy sk🤬iel! Pół ciała zeżarte przez robaki a ten dalej oddycha

Cytat:
Bo to zdrowy lisek był, koperek jadł, fentanylu nie ćpał...
przeżył?
przecież on tu nie żyje od początku
kaczmarzgr napisał/a:
xxmercy napisał/a:
No shit, sherlock?!
Wysil się z tymi rymami bo te dokładne to w oczy kłują. Nie dokładne rymy są ciekawsze bo kotek/płotek/młotek/proszek to zrymuje każdy. A np. czy on robi drake w k🤬e?/ Przyozdobisz ścianę mózgiem. I masz kilka słów a rymów naj🤬e. Jak coś robisz to rób to porządnie.
PabloSkills napisał/a:
A później te robale wp🤬lają w azjatyckiej restauracji.
Krąg życia ..... Liska wp🤬lają robaki a robaki wp🤬la azjata .... A azjate potem wp🤬la lisek z psami ...

Stary filmik z dokumentu o "Farmie śmierci" aka "Trupiej Farmie". Tutaj fragment o tej instytucji:
Lukassain napisał/a:
Zawsze zastanawialo mnie skad biora sie te robaki
To larwy much. Mucha składa jaja na mięsie. Z tych robaków po przepotwarzeniu się powstaje mucha.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie