📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na materiale video między 18 a 20 sekundą widać biało-niebieski długopis... Głupi chuj wyciągnął niebezpieczne narzędzie więc niech się nie dziwi że został odstrzelony...
i to jest właśnie demokracja... możesz sobie pomarudzić, ale się nie wpierdalaj władzy i tak samo jest w tym naszym ciemnogrodzie.
głest napisał/a:
Na materiale video między 18 a 20 sekundą widać biało-niebieski długopis... Głupi ch*j wyciągnął niebezpieczne narzędzie więc niech się nie dziwi że został odstrzelony...
Głupi chuj na komendę Stop uzbrojonego w ostrą broń żołnierza idzie na niego dalej. Więc ma złe zamiary albo jest psychicznie chory, tak czy siak reakcja żołnierza adekwatna.
Prawidłowo!!! Nie pierdola sie jak u nas, długa broń i gleba. Ale oczywiscie u nas łamana jest demokracja, chuj że w Europie gina ludzie w protestach.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Głupi ch*j na komendę Stop uzbrojonego w ostrą broń żołnierza idzie na niego dalej. Więc ma złe zamiary albo jest psychicznie chory, tak czy siak reakcja żołnierza adekwatna.
Podobna sytuacja sprzed paru lat w moim mieście... Jakiś hippis z plecaczkiem wczesnym niedzielnym porankiem chciał sobie zrobić skrót przez teren jednostki wojskowej, przy której mieszkam. Oczywiście strażnik/wartownik próbował go zatrzymać komendami- jednocześnie wzywając wsparcie przez tel. Misiak próbował go obejść - w końcu, kiedy wartowni przeładował broń - tamten dał w długą w stronę ogrodzenia. Trochę się wdrapał - ale tylko trochę... Żołnierz doskoczył do niego i pierdolnął nim o glebę. Za chwilę dobiegł drugi i wierzgający hippisek płaczliwym głosem (zdając sobie sprawę z powagi sytuacji) próbował przekonać chłopaków aby go puścili... tiaaa... po przeładowaniu broni skończyły si,e opcje
Miał idiota naprawdę kupę szczęścia...
Dostał z gumy. Z takiej odległości ze strzelby odstrzeliliby mu pół nogi, bez znaczenia czy śrut czy breneka.
SupremeLeader napisał/a:
Dostał z gumy. Z takiej odległości ze strzelby odstrzeliliby mu pół nogi, bez znaczenia czy śrut czy breneka.
Ze śrutu nie. Ale spodni by nie było i mięso by było na bank.
zomos napisał/a:
Ze śrutu nie. Ale spodni by nie było i mięso by było na bank.
Wybacz, nie sprecyzowalem. Ja nie mówię o pellecie na kuropatwy tylko o loftkach 8,45, czyli takich jakich używa wojsko.
A te kurwa szczury jebane u nas drą ryje: DE-MO-KRACJA! DE-MO-KRACJA!
Niech popatrzą co się dzieje na świecie.
Niech popatrzą co się dzieje na świecie.
Mam nadzieję, że nadejdą piękne czasy u nas i podczas tęczowego protestu bojówki tak samo się wezmą za hołotę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów