Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Choinka to nie jest symbol religii, tylko ordynarnej, nachalnej komercji. Kup se choinkę, a pod nią kup nowe Ifony, komputery, zegarki i wszystkie inne rzeczy, których nie potrzebujesz.
Możni świata odkryli, że na choince można zarobić w krajach w ogóle nie związanych z tradycją katolicką, więc ładują im świąteczne ozdoby, żeby i muslimy zaczęły kupować ich produkty.
Jak dla mnie, to te choinki powinny zniknąć i z Europy, bo ze świąt religijnych, zrobiono obrzydliwą komercję, która nabiją pieniędzmi kieszenie, którzy mają nas w d.pie.
Popieram. Po chuj ma im być wciskana nie ich tradycja! My też powinniśmy to robić i mam nadzieję, że będziemy.
A jak założą matce burkę, to też przybijesz z nimi piątkę? Też nie jestem religijny, ale w życiu nie powiedziałbym że jest mi z tym ok. Co niektórym tutaj się perspektywy pomieszały.
[ Dodano 2024-12-26, 16:54 ]
@Adiczek: buk chonor ojczyzna.Wal sie ze swoim braunem i religia prawcka cioto
pomnij mi jak Braun toloerowal gasnica
A ty mi przypomnij jak w Knesecie (tym prawdziwym - nie na wiejskiej) celebruje się Boże Narodzenie. Pomijam fakt, że Chabad Lubowicz to sekta bardziej polityczna niz religijna.
A jak założą matce burkę, to też przybijesz z nimi piątkę? Też nie jestem religijny, ale w życiu nie powiedziałbym że jest mi z tym ok. Co niektórym tutaj się perspektywy pomieszały.
A co mnie obchodzi jakaś stara baba z turcji? Nie moja kultura. Mają być jak najdalej.
i bardzo dobrze.
Choinka to nie jest symbol religii, tylko ordynarnej, nachalnej komercji. Kup se choinkę, a pod nią kup nowe Ifony, komputery, zegarki i wszystkie inne rzeczy, których nie potrzebujesz.
Możni świata odkryli, że na choince można zarobić w krajach w ogóle nie związanych z tradycją katolicką, więc ładują im świąteczne ozdoby, żeby i muslimy zaczęły kupować ich produkty.
Jak dla mnie, to te choinki powinny zniknąć i z Europy, bo ze świąt religijnych, zrobiono obrzydliwą komercję, która nabiją pieniędzmi kieszenie, którzy mają nas w d.pie.
Akurat Syria to kraj, w którym żyje sporo chrześcijan, którzy pod rządami Assada mieli mocną pozycję. Władza została tam przejęta przez al-kaidę przy dużym poparciu społeczeństwa i durnego zachodu. Obstawiam, że niedługo Syryjczycy, a następnie zachód zatęsknią za Assadem .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów