Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wampay 2024-12-26, 1:10 89
Wspaniały przykład tolerancji osób które my pod przymusem mamy tolerować.
Zgłoś
onucek 2024-12-26, 1:53 41
Popieram. Po chuj ma im być wciskana nie ich tradycja! My też powinniśmy to robić i mam nadzieję, że będziemy.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-26, 2:00 1
Teraz czy za miesiąc i tak by poszła do pieca - jeden chuj. Ale aferę z gówna zawsze można wykręcić.
Zgłoś
murhaf 2024-12-26, 3:18 1
@Wampay: Przypomnij mi jak Braun toloerowal gasnica
Zgłoś
Antoni79 2024-12-26, 4:51 33
Wystarczy, że swoim kraju każdy będzie pilnował swoich interesów i tradycji. Wtedy wszyscy będą zadowoleni. Wcale nie musimy im tworzyć oddzielnych pomieszczeń socjalnych, czy na modły. Nie musimy tolerować burek, chust. Dzieci w szkole nie muszą mieć odrębnego nauczyciela, czy programu nauczania. Po przedstawieniu propozycji pracy nikt nie ma obowiązku napychać ich socjalem, darmowymi mieszkaniami. Europejczycy po świecie jedzą wszystko i jeżdżą szukać nowych wrażeń smakowych. Nie trzeba dbać o odrębną kuchnię dla przybyszy. Powinno zabronić się niehumanitarnego uboju zwierząt. My w niczym nie musimy ustępować, bo to nasz świat i komu nie pasuje to won. Przy bezprawnym naruszeniu granić tak jak dla innych używać broni ostrej. Nie musimy akceptować pedałopropagany, czy pedałoparad. Wtedy wszystko wróci do normy.
Zgłoś
ProVVe 2024-12-26, 5:45 28
murhaf napisał/a:

@: Przypomnij mi jak Braun toloerowal gasnica

Przypomnę Tobie, ze to Sejm i pierdolili te lewackich ścierwa, że tam nie moze nawet krzyżyk wisiec, a jakis jebany "żyrandol" podłogowy wnieśli. Po drugie na chescijan i święta dra ryja, ale wolne kurwa i benefity z powodu świat jak "premie świąteczne" łapy ścierwa jebane wyciągają. Ogólnie nie trafiłeś z tym "tolerowaniem" bo to czysta walka Brauna z absurdem współczesnego świata. Ja z taki akt np jak obrzucenie kościoła kamieniami kazałbym obrzucić synagogę. Burza gdzieś kościół to burzymy u nas jakis ich kurwidolek, wyrywają choinki to wyrywamy ich symbole i znaki. 0 dosłownie 0 tolerancji dla ich widzimisię bo wtedy wiedzą że nie mogą fikać. Przykre nie przykre ale to są zwierzęta rozumiejące język siły. Na bank nie czekałbym z wzywaniem ambasadorów. Dekret oko za oko był najlepszy
Zgłoś
Adiczek 2024-12-26, 6:32 19
Wsadzić im te ich jebane półksiężyce w dupy

[ Dodano: 2024-12-26, 06:34 ]
murhaf napisał/a:

Od brauna, mojej wiary,mojej ojczyzny to się lewaku trzymaj z daleka
Zgłoś
Wampay 2024-12-26, 6:39 18
murhaf napisał/a:

Zero tolerancji , za brak tolerancji ludzi którzy pieprzą o tolerancji i posiadają podwójne standardy. Krzyż ble ale żydowski świecznik już ok. Katolickie pielgrzymki ble, ale Allahy walające się po ulicach w swoich modłach już ok. Jak państwo świeckie TO KURWA państwo świeckie, bez katoli, bez religii kozojebców, i bez religii ludzi bez napletka.
Zgłoś
Ukasz995 2024-12-26, 10:34 5
murhaf napisał/a:

Kup sobie słownik języka polskiego
Zgłoś
juderaus 2024-12-26, 10:38 6
Wampay napisał/a:

Zero tolerancji , za brak tolerancji ludzi którzy pieprzą o tolerancji i posiadają podwójne standardy. Krzyż ble ale żydowski świecznik już ok. Katolickie pielgrzymki ble, ale Allahy walające się po ulicach w swoich modłach już ok. Jak państwo świeckie TO KURWA państwo świeckie, bez katoli, bez religii kozojebców, i bez religii ludzi bez napletka.

I bez eurokomuszych lewaków rzecz jasna bo to co oni robią i pierdolą też ociera się o jakąś pojebaną tęczową religię.
Zgłoś
niemamskarpet. 2024-12-26, 11:06 5
złapać i deportować, zabrać prawo pobytu oraz wjazdu

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Adwer 2024-12-26, 11:58 1
Na chuj u brudasów takie akcenty naszych świąt?
Zgłoś
KlekotJajec 2024-12-26, 12:28 2
Tu stawiają na siłę meczety a tam choinki ciekawe...
Zgłoś
Pietrushka 2024-12-26, 13:02 6
Antoni79 napisał/a:

Wystarczy, że swoim kraju każdy będzie pilnował swoich interesów i tradycji. Wtedy wszyscy będą zadowoleni. Wcale nie musimy im tworzyć oddzielnych pomieszczeń socjalnych, czy na modły. Nie musimy tolerować burek, chust. Dzieci w szkole nie muszą mieć odrębnego nauczyciela, czy programu nauczania. Po przedstawieniu propozycji pracy nikt nie ma obowiązku napychać ich socjalem, darmowymi mieszkaniami. Europejczycy po świecie jedzą wszystko i jeżdżą szukać nowych wrażeń smakowych. Nie trzeba dbać o odrębną kuchnię dla przybyszy. Powinno zabronić się niehumanitarnego uboju zwierząt. My w niczym nie musimy ustępować, bo to nasz świat i komu nie pasuje to won. Przy bezprawnym naruszeniu granić tak jak dla innych używać broni ostrej. Nie musimy akceptować pedałopropagany, czy pedałoparad. Wtedy wszystko wróci do normy.

Jak będziesz kiedyś startował w wyborach to masz mój głos.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem