Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zulu-Gula napisał/a:
Tłuką lochy, zwykłe świniobicie.
Ta jedna locha trzyma jakiegoś noworodka.
sberek38 napisał/a:
Ta jedna locha trzyma jakiegoś noworodka.
Niby świnia a jednak człowiek.
J🤬e zwierzeta. Mam nadzieje ze najblizsze proby jadrowe beda wykonywane na ich fawelach...
Szacun dla grubej. Walczyla o dzieciaka do konca, tyle masy napewno uchroilo malego. Urosnie nam maly punischer, ino czekac na efekty

Szacun dla grubej. Walczyla o dzieciaka do konca, tyle masy napewno uchroilo malego. Urosnie nam maly punischer, ino czekac na efekty

Ten pies był mądrzejszy, bo schował się w miejscu w którym powinien także ten idiota który się o niego wywrócił
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie