18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eMJay8086 2016-06-02, 12:45 11
Kochane dzieciaczki
Zgłoś
k................s 2016-06-02, 12:45 36
Nagrywał idiota... raz, że w pionie, dwa, że nie do końca....
Zgłoś
modoc 2016-06-02, 12:48 1
Plask i teraz chodniczek
Zgłoś
goldberg2006 2016-06-02, 12:49 44
pierdolone bachory
Zgłoś
Lysack 2016-06-02, 13:10 100
Tak mi się przypomniało...

Moja siostra, gdy była mała i miała jakieś 7 lat (może mniej), była w posiadaniu stadka białych myszek - początek lat 80', czyli czasy gdzie nie było chomików czy innych świnek morskich, a właśnie białe myszki.

Któregoś razu wpadła na genialny pomysł, żeby wyprowadzić je na spacer. Wzięła klatkę, wyszła na podwórko i... otworzyła klatkę Myszki wyszły z klatki i początkowo krążyły wokół niej, po chwili jednak zaczęły odchodzić coraz dalej. Wtedy siostra stwierdziła, że pozbiera je z powrotem do klatki. Problem w tym, że im bardziej próbowała je łapać, tym one szybciej uciekały. Wobec tego wpadła na pomysł, żeby zatrzymać je... nogą

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że po zatrzymaniu myszki w ten sposób, siostra zauważyła, że myszka leży (śpi) i czeka, więc zatrzymywała kolejne z zamiarem zebrania tych zatrzymanych później. Tym sposobem wymordowała całe stado - 27 białych myszek.

Zorientowała się po paru godzinach co się stało, gdy zapytała mamy dlaczego myszki tak długo śpią i nie chcą się obudzić
Zgłoś
Cappo_di_Tutti_Ferdi 2016-06-02, 13:42 3
Będą z niego ludzie
Zgłoś
Wiewór 2016-06-02, 13:46 9
mały chory skurwysyn
Zgłoś
crossdressphyxia 2016-06-02, 15:28 18
Dawanie gówniakom zwierząt do "zabawy" to przejaw skrajnego debilizmu. Dzieci nie wiedzą, że deptanie po zwierzętach, ciągnięcie ich za ogon, czy trzymanie za szyję w powietrzu nie jest dla nich przyjemne i koniec końców bachor w końcu zamęczy zwierzaka na śmierć a zrozpaczeni rodzice kupią następnego "Hm, no co się stało, że kotek zdechł, dziwne". Równie dobrze można im dać załadowaną broń do zabawy, tylko wtedy padnie dzieciak.
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2016-06-02, 15:44 2
Cytat:

pierdolone bachory

nie bachory są pierdolone ale rodzina, nie daje się takim małym dzieciakom takich zwierzaków, nawet do ręki, nie wspominając o puszczaniu samopas
Zgłoś
Bezel3012 2016-06-02, 15:55
U mnie było podobnie. Bawiłem się chomiczkiem a tato chciał mnie zagonić do nauki, ściągnął laczka i chciał mnie nim nastraszyć i uderzyć w panele a pech chciał, że ja się wystraszyłem i chomika rzuciłem na podłogę i tato tego biednego chomiczka zamordował kapciem. ((( Tata psychopata
Zgłoś
adamZjeb 2016-06-02, 16:28 3
Wychodzi że sadystą byłem od dziecka. Nie wiem po co ale kupiłem sobie białą myszkę, jej terrarium był duży słój, żeby miała czym oddychać w nakrętce porobiłem otwory śrubokrętem. Zdarzyło się że po zabawie z myszką czy karmieniu nie dokręciłem zakrętki i ta spierdoliła. Kilka tygodni grasowała po chacie coraz bardziej dzika, zastawiałem pułapki i w końcu schwytałem zwierzaka. Trafiła z powrotem do słoja. No i nie była już taka jak przed ucieczką, jedyne co robiła to skakała waląc mordką o zadziory w pokrywce słoika aż ją zmasakrowała i umarła.
Zgłoś
M................1 2016-06-02, 16:48
Naprawdę nikt wyżej nie widzi, że młody się jej boi i dla tego chce ją zdeptać???
Zgłoś
SzatanskaDupa500 2016-06-02, 17:20 1
Lysack napisał/a:

Tak mi się przypomniało...

Moja siostra, gdy była mała i miała jakieś 7 lat (może mniej), była w posiadaniu stadka białych myszek - początek lat 80', czyli czasy gdzie nie było chomików czy innych świnek morskich, a właśnie białe myszki.

Któregoś razu wpadła na genialny pomysł, żeby wyprowadzić je na spacer. Wzięła klatkę, wyszła na podwórko i... otworzyła klatkę Myszki wyszły z klatki i początkowo krążyły wokół niej, po chwili jednak zaczęły odchodzić coraz dalej. Wtedy siostra stwierdziła, że pozbiera je z powrotem do klatki. Problem w tym, że im bardziej próbowała je łapać, tym one szybciej uciekały. Wobec tego wpadła na pomysł, żeby zatrzymać je... nogą

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że po zatrzymaniu myszki w ten sposób, siostra zauważyła, że myszka leży (śpi) i czeka, więc zatrzymywała kolejne z zamiarem zebrania tych zatrzymanych później. Tym sposobem wymordowała całe stado - 27 białych myszek.

Zorientowała się po paru godzinach co się stało, gdy zapytała mamy dlaczego myszki tak długo śpią i nie chcą się obudzić

lata 80? to Ty dobry stary pryk jesteś
Zgłoś
Toolpa 2016-06-02, 17:22
Też kiedyś rozdeptałem gryzonia.
Zapierdalam na korytarzu po schodach do góry, lecę, lecę, patrzę, a przed moimi oczami, jakieś 3 stopnie wyżej, chodzi sobie mysz. Bez namysłu zadarłem nogę do góry i jeb z pięty. Dopiero po sekundzie dotarło do mnie, że rozkwasiłem zwierzątko. Do tej pory się zastanawiam, dlaczego pierwsze co mi przyszło do głowy, to ją zdeptać. Byłem wtedy ze 20 lat starszy niż dziecko na filmiku
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem