📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gdyby jakieś biegi, trybiki tam dołożyć, to może by się nawet to sprawdziło
Bo dość już mam tego nudnego jak obrady sejmu, smutnego jak głodny murzynek z Etiopii i wku***ająco niesprawiedliwego życia w tym zje**nym przez sowiecką mentalność kraju...
Ja kiedyś uczyłem chomika skakać na bungee z 4 piętra, no i jak wyciągałem już sznurek (pewien że na jego drugim końcu jest żywy chomik) to została na nim tylko sama nóżka...
Dla czego wysadziłbym siebie w raz z setkami posłów ?Bo dość już mam tego nudnego jak obrady sejmu, smutnego jak głodny murzynek z Etiopii i wku***ająco niesprawiedliwego życia w tym zje**nym przez sowiecką mentalność kraju...
@up
Jebany sadysta.
Mój kolega kiedyś wsadził chomika do takiej kuli, w której biegł i nie mógł się zatrzymać. Biegał przez 2 godziny, a jak koleżka go wyjął, to był cały spocony i zdechł. Nie wiedziałem, że chomik może się spocić
Jebany sadysta.
Mój kolega kiedyś wsadził chomika do takiej kuli, w której biegł i nie mógł się zatrzymać. Biegał przez 2 godziny, a jak koleżka go wyjął, to był cały spocony i zdechł. Nie wiedziałem, że chomik może się spocić
@ak47 kurwa nie rozumie jak można robić krzywdę bezbronnemu zwierzęciu,i jak można być tak ograniczonym umysłowo, chuja sobie mogłeś urwać, a nie zwierzęta katować
@ak47 to, że jesteś psychicznym sadystą, który zabił chomika to jeszcze rozumiem, są ludzie z defektami w mózgu i ty się do nich zaliczasz, ale ni chuja nie umiem zrozumieć co za barany ci dały piwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów