📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby jakieś biegi, trybiki tam dołożyć, to może by się nawet to sprawdziło
ja kiedyś za młodu chciałem wysłać chomika na orbitę i bezpiecznie sprowadzić go na ziemię, ale właściciel mi zabronił.
dooobreee !!
Ja kiedyś uczyłem chomika skakać na bungee z 4 piętra, no i jak wyciągałem już sznurek (pewien że na jego drugim końcu jest żywy chomik) to została na nim tylko sama nóżka...
Ja kiedyś uczyłem chomika skakać na bungee z 4 piętra, no i jak wyciągałem już sznurek (pewien że na jego drugim końcu jest żywy chomik) to została na nim tylko sama nóżka...
@up
Jebany sadysta.
Mój kolega kiedyś wsadził chomika do takiej kuli, w której biegł i nie mógł się zatrzymać. Biegał przez 2 godziny, a jak koleżka go wyjął, to był cały spocony i zdechł. Nie wiedziałem, że chomik może się spocić
Jebany sadysta.
Mój kolega kiedyś wsadził chomika do takiej kuli, w której biegł i nie mógł się zatrzymać. Biegał przez 2 godziny, a jak koleżka go wyjął, to był cały spocony i zdechł. Nie wiedziałem, że chomik może się spocić
@ak47 kurwa nie rozumie jak można robić krzywdę bezbronnemu zwierzęciu,i jak można być tak ograniczonym umysłowo, chuja sobie mogłeś urwać, a nie zwierzęta katować
@ak47 to, że jesteś psychicznym sadystą, który zabił chomika to jeszcze rozumiem, są ludzie z defektami w mózgu i ty się do nich zaliczasz, ale ni chuja nie umiem zrozumieć co za barany ci dały piwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów