📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poszedł w kakałko
Teraz może zalać go wrzątkiem będzie miał herbatę o smaku chomika.
Ciekawe czy to była gorąca herbata
Jebany wiedział co się święci jak mały zaczął kołysać głową to i przygotować się zdążył.
tępe kurwy, chomik to nie zabawka. Używać z rozsądkiem i z dala od bachorów...
masz racje tepa kurwo. chomik nie sluzy do zabawy
@ prywaciarz
ogarnij się dziecko i nie obnoś publicznie ze swoim buractwem...
ogarnij się dziecko i nie obnoś publicznie ze swoim buractwem...
paszoł won. Nieśmieszne nie ma piwa :<
Po jakiego huja rodzice decydują się kupować swoim nienormalnym i nieodpowiedzialnym gnojkom żywe zwierzęta?
Zanim kurwa zdecydują się kupić chomika, to niech pokażą dziecku jak to jest np spaść z 1 metra wysokości czy wpierdolić się do szklanki z herbatą.
Najgorsze jest to, że dzieciak się śmieje, a zwierzę cierpi.
Zanim kurwa zdecydują się kupić chomika, to niech pokażą dziecku jak to jest np spaść z 1 metra wysokości czy wpierdolić się do szklanki z herbatą.
Najgorsze jest to, że dzieciak się śmieje, a zwierzę cierpi.
@UP I piciu się zjebało
"Najgorsze jest to, że dzieciak się śmieje, a zwierzę cierpi. " to chyba odpowiedni porządek rzeczy na tym portalu? chociaż odwrotnie było by fajniej;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów