Podobno z natury jest wszystkożerny.
Podobno z natury jest wszystkożerny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dokładnie to dżungarski, się kurwiów nie dotyka bo są pojebane, gryzą wszystko
sam jesteś pojebany mój syn miał dżungarskiego i nigdy go nie ugryzła tak samo mnie i żonę, to wszystko zależy jak wychowasz i jak często bierzesz na ręce, tak przeżyła z nami 2 lata i 2 miesiące . Syn ją sobie obracał na plecy i nadal go nie gryzła.
Merda ogonem*
Też za małolata miałem dżungarskiego i spoko był. Nie gryzł nikogo a jego największym życiowym celem było spierdolić gdzieś za szafę, lóżko czy biurko. Udawało mu się od czasu do czasu. W tym czasie miałem też wilczura w domu i jak chomik spierdalał to ten kurwicy dostawał i węszył za nim. Dzięki temu łatwiej było go uchwycić. Z czasem chyba nawet się polubili bo chomik uciekł i znalazł się przypadkiem jak przechodziłem przez przedpokój. Stanął jak wryty to go cap i patrzę co on taki kurwa mokry cały, obok mój Maksiu metra ogonem.. hmmm chyba go pierwszy spotkał i zamiast opierdolic to tylko oblizał i ryjem pewnie popyrgal. Taka śłitaśna historyjka. Pozdro
Merda ogonem*
Będziesz pisał o tym książkę??
sam jesteś pojebany mój syn miał dżungarskiego i nigdy go nie ugryzła tak samo mnie i żonę, to wszystko zależy jak wychowasz i jak często bierzesz na ręce, tak przeżyła z nami 2 lata i 2 miesiące . Syn ją sobie obracał na plecy i nadal go nie gryzła.
Sam jesteś pojebany, przecież występują różnice w poziomie agresji ze względu na płeć w przypadku wielu gatunków
Samice są najczęściej łagodniejsze, nie muszą bronić terytorium czy rywalizować o partnera z innymi.
Współczuję młodemu takiego głupiego ojca, oby miał rozum po listonoszu.
Sam jesteś pojebany, przecież występują różnice w poziomie agresji ze względu na płeć w przypadku wielu gatunków
Samice są najczęściej łagodniejsze, nie muszą bronić terytorium czy rywalizować o partnera z innymi.
"Samice są najczęściej łagodniejsze"?
Nie jestem pewny, bo tutaj chyba jest więcej filmów z walki samic Homo Sapiens o samca, niż odwrotnie.
Szkoda, że fiutka mu nie dał. Pedałek malutki (:
Też za małolata miałem dżungarskiego i spoko był.( ...) Taka śłitaśna historyjka. Pozdro
Będziesz pisał o tym książkę??
@3Palce_w_Natalce w dalszym ciągu byłaby to lepsza historia od twoich "sadystycznych" fantazji.
Nie interesuj się, ok?
Chomiki są spoko. Tak jak i większość zwierząt. Tylko właściciele jacyś chujowi bywają. Miałem w pizdu różnych zwierząt, od chomika po legwana czy myszołowa, jak skurwiel jakiś mnie ujebal to z mojej winy. A wielu ludzi bierze zwierzaka, traktuje go kurwa jak człowieka i myśli że bydlę ogarnia tyle co oni i w tych samych kategoriach myśli.
ą. Miałem w pizdu różnych zwierząt, od chomika po legwana czy myszołowa
Myszołowa? No bez kitu, to jakaś fantazja, czy faktycznie zaopiekowałeś tego drapieżnika?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów