18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:59
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 15:56
BadAttitude 2013-02-15, 8:46 1
Za mocne nawet na harda ty zwyrodniały zwyrodnialcu zwyrodniały!

PS: Akcja od 00:49

„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wkurwia!”
Zgłoś
Dziedziu6 2013-02-15, 9:36 6
miałem nadzieje zobaczyć chomika usmażonego w mikrofali. Zmarnowałeś mi 48 sek życia nie dostaniesz piwa frajerze
Zgłoś
tombaz 2013-02-15, 10:27
No dobra, ale jak odróżnić chomika lewego od prawego? A może są tylko prawe? Jak tak, to na chuj ten poradnik. No chyba, że są tu tacy z ujebaną lewą nogą. To zwracam honor.

Żartowałem. Jak raz coś zabiorę to już nie oddaję.
Zgłoś
kamilk007 2013-02-15, 10:54
Liczylem na troche inne zakonczenie.. Na prawde jestem ciekawy co by tam zaszlo :p
Zgłoś
karfil29 2013-02-15, 10:56 1
Próbowałem, wisisz mi chomika.
Zgłoś
Pastel 2013-02-15, 12:27
A już myślałem, że sobie pokurwię na bestialstwo jakiegoś debia a tu tak chuj.
Zgłoś
chujciwcycki 2013-02-15, 12:48 1
raf999 napisał/a:

kiedyś w nawet w sanatoriach ludzi leczyli mikrofalami, ale jak gościowi się batonik w kieszeni rozpuścił stwierdzili że lepiej tym żarcie podgrzewać

baton w kieszeni to się wojskowemu rozpuścił w kieszeni, pracował chyba przy jakiś radarach czy cuś.
Zgłoś
mariosdawid89 2013-02-15, 14:35
jestem prawie pewien ze to fejk...
Zgłoś
Philipek 2013-02-15, 14:48
fajny but! tez chce takiego! ide sprobowac z moim chomikiem.
Zgłoś
beskid 2013-02-15, 15:01
nie jestem pewien, ale to chyba fake...
Zgłoś
Raar 2013-02-15, 15:27
@up
Chyba sobie jaja robisz?!

Internet nigdy nie kłamie, to na pewno jest prawda!
Zgłoś
białywęgorz 2013-02-15, 15:37
Nawet jak by go włożył, to chomik wytrzymał by dość dużo, bo są to stworzenia pustynne - gryzonie - przystosowane do życia na 40 stopniach gorącu na środku pustyni...
Zgłoś
androgenius 2013-02-15, 16:08
Erdo napisał/a:

Nawet jak by go włożył, to chomik wytrzymał by dość dużo, bo są to stworzenia pustynne - gryzonie - przystosowane do życia na 40 stopniach gorącu na środku pustyni...

Strasznie długo by wytrzymał, kurwa.

10-15 sekund mu daję zanim eksplodują mu wszystkie naczynia krwionośne w móżdżku. W sumie dużo zalezy od ustawionej mocy ale nawet na najniższej 20 sekund to max co mu daję.

Szynszylowi naczynka krwionośne w oczach rozjebało po 3 sekundach na max. mocy magnetronu, 2 godziny później leżał sztywny.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
strunka 2013-02-15, 21:31
Piwko za Beethovena
Zgłoś
Patrysio 2013-02-15, 22:36
Mi nie wyszlo, chyba złe nastawiłem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów