📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:59
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:56
Za mocne nawet na harda ty zwyrodniały zwyrodnialcu zwyrodniały!
PS: Akcja od 00:49
PS: Akcja od 00:49
Żartowałem. Jak raz coś zabiorę to już nie oddaję.
Żartowałem. Jak raz coś zabiorę to już nie oddaję.
Liczylem na troche inne zakonczenie.. Na prawde jestem ciekawy co by tam zaszlo :p
A już myślałem, że sobie pokurwię na bestialstwo jakiegoś debia a tu tak chuj.
raf999 napisał/a:
kiedyś w nawet w sanatoriach ludzi leczyli mikrofalami, ale jak gościowi się batonik w kieszeni rozpuścił stwierdzili że lepiej tym żarcie podgrzewać
baton w kieszeni to się wojskowemu rozpuścił w kieszeni, pracował chyba przy jakiś radarach czy cuś.
jestem prawie pewien ze to fejk...
Nawet jak by go włożył, to chomik wytrzymał by dość dużo, bo są to stworzenia pustynne - gryzonie - przystosowane do życia na 40 stopniach gorącu na środku pustyni...
Erdo napisał/a:
Nawet jak by go włożył, to chomik wytrzymał by dość dużo, bo są to stworzenia pustynne - gryzonie - przystosowane do życia na 40 stopniach gorącu na środku pustyni...
Strasznie długo by wytrzymał, kurwa.
10-15 sekund mu daję zanim eksplodują mu wszystkie naczynia krwionośne w móżdżku. W sumie dużo zalezy od ustawionej mocy ale nawet na najniższej 20 sekund to max co mu daję.
Szynszylowi naczynka krwionośne w oczach rozjebało po 3 sekundach na max. mocy magnetronu, 2 godziny później leżał sztywny.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów