📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:59
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:56
ufff balem sie ze to koniec
kiedyś w nawet w sanatoriach ludzi leczyli mikrofalami, ale jak gościowi się batonik w kieszeni rozpuścił stwierdzili że lepiej tym żarcie podgrzewać
Psss zatrzymany film w momencie jak widać tylko mikrofalę i dodany drugi.
W 0:19 pocięty film
poje***o Cie koleś? może Ciebie wsadzimy do mikrofalówki? Nike powinno odpowiedzieć za te brutalną kryptoreklame
Lol... Z jednego chomika udziarał całego buta... Jakbyśmy w*ebali tam Tuska byłby z niego niezły kalosz...
W tym gównie tylko muzyka jest dobra.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
reedock napisał/a:
Temu chujowi bym fiuta ujebał, włożył do tej mikrofalówki i kazał patrzeć...
Pizda jesteś i nie obejrzałeś do końca nawet
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów