📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skierki, moja okolica. ;D
Ale chuje w WORD'dzie oblewają non-stop.
Sochaczew pozdrawia, też się takie chore na łeb zdarzają.
Ale chuje w WORD'dzie oblewają non-stop.
Sochaczew pozdrawia, też się takie chore na łeb zdarzają.
i na chuj podałeś nazwę miasta ? teraz się wstydzić w internetach będziemy...
@Markoshi ciekawe, a jakoś 4 moich kumpli tam zdało z palcem w dupie.
Ciut inne ale Też związane Starą Babą i Chorobami Psychicznymi.
chłopaszki prze pizdy ... ciśnie stare kurwisko na ich koleżankę ,a ci nic ...
z tym, że ta pani to nie jest "osoba publiczna" (tak jak policjant czy strażnik miejski) i nie wolno jej nagrywać. Za to, że ją nagrałeś i jeszcze wrzuciłeś do internetu może ci grozić odpowiedzialność karna A i jeszcze tego nie jestem pewny bo prawnikiem nie jestem, ale jeśli ona by cię np oskarżyła w sądzie to bez jej zgody nie możesz użyć tego nagrania jako dowodu w sprawie, ale tak jak już mówiłem tego nie jestem już pewny jak coś nie tak to mnie poprawcie
P.S
Mówię to tak ku przestrodze bo znam osoby, które już miały przewalone za takie rzeczy, a sprawa w sądzie przeciwko tobie może ci nasrać trochę w papierach (jeżeli ją przegrasz oczywiście)
P.S
Mówię to tak ku przestrodze bo znam osoby, które już miały przewalone za takie rzeczy, a sprawa w sądzie przeciwko tobie może ci nasrać trochę w papierach (jeżeli ją przegrasz oczywiście)
Tą agresorkę to bardzo rzadko widziałem, zdecydowanie częściej widoczny jest Andrzejek, śpiewacz pieśni kościelnych
DaeKaz napisał/a:
Ciut inne ale Też związane Starą Babą i Chorobami Psychicznymi.
Jak ta kobieta ma napierdolone...
Jak cyganka w tobołku albo i gorzej
i takie cos moze glosowac w wyborach? JA PIERDOLE!!!!! paranoja
IGonnaKnockYouOut napisał/a:
Dodam, że akcja działa się w Skierniewicach
To wiele wyjaśnia.
straatveger napisał/a:
ja raz szedłem sobie w eleganckiej jesionce do kościoła, i wale na skróty przez taką dzielnice żuli i ochłapów. No i podobna delikwentka do mnie po polsku, a raczej do swojego psa : bierz hitlerowca, gestapo pierdolone. Pewnie myslala ze jakis niemiec idzie. Jak jej nie zajebałem plomby w ryj to jej chyba ze trzy zeby wypadly pies cos tam skawelczal ale dostał z pantofla i spierdolila a ta podobna do tej babe jeszcze oplułem i wytarłem o jej glowę swoje laierki
No nie... kto ich tu wpuszcza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów