📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
szkoda,że jej nie zajebali podczas wojny jak miała 2 lata. Pierdolone mohery, osiedlowy monitoring psia mać!
ja raz szedłem sobie w eleganckiej jesionce do kościoła, i wale na skróty przez taką dzielnice żuli i ochłapów. No i podobna delikwentka do mnie po polsku, a raczej do swojego psa : bierz hitlerowca, gestapo pierdolone. Pewnie myslala ze jakis niemiec idzie. Jak jej nie zajebałem plomby w ryj to jej chyba ze trzy zeby wypadly pies cos tam skawelczal ale dostał z pantofla i spierdolila a ta podobna do tej babe jeszcze oplułem i wytarłem o jej glowę swoje laierki
Ty chuju mały ty ;D
Cytat:
ja raz szedłem sobie w eleganckiej jesionce do kościoła, i wale na skróty przez taką dzielnice żuli i ochłapów. No i podobna delikwentka do mnie po polsku, a raczej do swojego psa : bierz hitlerowca, gestapo pierdolone. Pewnie myslala ze jakis niemiec idzie. Jak jej nie zajebałem plomby w ryj to jej chyba ze trzy zeby wypadly pies cos tam skawelczal ale dostał z pantofla i spierdolila a ta podobna do tej babe jeszcze oplułem i wytarłem o jej glowę swoje laierki
a potem wysiadł kierowca autobusi i zaczął bić brawo, a potem jeszcze prezydent zaczął bić brawo razem z obamą, a potem się obudziłeś i musiałeś zmienić prześcieradło bo się zeszczałeś.
Ale drze tą mordę co najmniej jakby jej się kamerujący spuścił na włosy...
a ja jej wiwatuję. psychiczna czy nie, jebać gimbazowe kurwy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów