Tim Harris - urodzony z zespołem downa otworzył własną restaurację Jest jedyną osobą w USA, która tego dokonała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W okolicy u mnie w miasteczku mieszka sobie pewien down, chlopaczyna popycha wózki w tesco i inne takie tam drobne obowiązki, nomen omen ma tą samą robote od ok 8 lat (czego nie moglbym powiedziec o wiekszosci swych zdrowych znajomych), popierdala sobie na rowerku (j.w.), gra na zakładach, od czasu do czasu przebiera sie za Elvisa i daje koncert w miejscowym pubie, a jak sie napierdoli to jest kurwa apokalipsa.
Radzi sobie w życiu OK, a to głównie dlatego że nikt sie nad nim nie litował od niemowlaka (rodzinka głęboka patologia).
Ot taka opinia.
Radzi sobie w życiu OK, a to głównie dlatego że nikt sie nad nim nie litował od niemowlaka (rodzinka głęboka patologia).
Ot taka opinia.
Jest jedyną osobą w USA, która otworzyła restaurację! WOW!
Autorze, naucz się pisać składne teksty.
Autorze, naucz się pisać składne teksty.
bloodwar napisał/a:
Pewnie kolejny przodownik pracy w stylu: "3 ludzi zza kulis robi wszystko za mnie a ja występuje w mediach żeby robić fame". Raczej wątpie, żeby ktoś z downem mógł sam wszystko ogarnąć przy zakładaniu i prowadzeniu firmy
Słuchaj to, że tobie się akurat nic w życiu nie udaje nie oznacza, że inne osoby z zespołem downa nie mogą odnieść sukcesu. Różnica polega na tym, że on nie siedzi na Sadistic-ku i nie wali konia do zdjęć lasek z kutas*em, tylko ZAPIERDALA.
Tak więc na koniec wierszyk:
Ob-La-Di Ob-La-Da zdejm swą rękę z kutasa
Rusz tą drugą większą głową a sama posypie się kasa
Biker50 napisał/a:
Tak więc na koniec wierszyk:
Ob-La-Di Ob-La-Da zdejm swą rękę z kutasa
Rusz tą drugą większą głową a sama posypie się kasa
Chujowe, liczba sylab się nie zgadza. Zwalniam cię.
pracowałem kiedyś w sprzedaży i przyjeli kolesia który sprzedawał przez telefon z zespołem downa, sprzedałby wam wszystko i jeszcze byście bili sobie brawo jaką wspaniałą decyzję podjęliście
każdy przypadek zespołu downa jest inny
jedni wala pod siebie przy każdej możliwej okazji i nie są w stanie samodzielnie funkcjonować a inni są
podobnie jak ze "zdrowymi" życiowymi nieudacznikami
każdy przypadek zespołu downa jest inny
jedni wala pod siebie przy każdej możliwej okazji i nie są w stanie samodzielnie funkcjonować a inni są
podobnie jak ze "zdrowymi" życiowymi nieudacznikami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów