Tim Harris - urodzony z zespołem downa otworzył własną restaurację Jest jedyną osobą w USA, która tego dokonała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Plus dla chłopaka że nie jest kolejną zasmarkaną pizdą. Wystarczy chcieć.
Pewnie kolejny przodownik pracy w stylu: "3 ludzi zza kulis robi wszystko za mnie a ja występuje w mediach żeby robić fame". Raczej wątpie, żeby ktoś z downem mógł sam wszystko ogarnąć przy zakładaniu i prowadzeniu firmy
dużo zależy od tego w jakim otoczeniu osoby chore przebywają tego kolesia ktoś nakierował na taką drogę i chwała mu za to. Większość osób z zespołem downa są skreśleni już na starcie przez własne rodziny. Robione są z nich sierotki marysie i często to rodziny izolują ich od społeczeństwa....
bloodwar napisał/a:
Pewnie kolejny przodownik pracy w stylu: "3 ludzi zza kulis robi wszystko za mnie a ja występuje w mediach żeby robić fame". Raczej wątpie, żeby ktoś z downem mógł sam wszystko ogarnąć przy zakładaniu i prowadzeniu firmy
Ja wiem... Jak do tej pory to mój już trzeci przełożony różni się jedynie od gościa dykcją i brakiem fizycznych cech osoby z niedorozwojem.
też mi coś, u nas jakiś pedał zapierdalał na zmywaku, odkładał kieszonkowe i otworzył klinikę w wieku 19 lat a wy się amerykańskim mackiem z klanu podniecacie
widziałem ludzi z zespołem downa i powiedzieć mogę tylko tyle że gość ma zajebiście małe symptomy choroby - może to dzięki zabiegom w przeszłości ale większość chorych jednak kończy jako chodzące, myślące, mimo wszystko - warzywa.
Idź skończyć jakąkolwiek szkołę, potem wróć, przeczytaj swój komentarz i pomyśl.
Idź skończyć jakąkolwiek szkołę, potem wróć, przeczytaj swój komentarz i pomyśl.
Sarkos napisał/a:
Zazdroszczę mu radości z życia, serio.
Ciesz się lepiej z tego co masz, a nie zazdrość
człowiek z zespołem Downa zrobił więcej odemnie, więcej zarobił i stał się popularny
życie jest kurewsko niesprawiedliwe
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
życie jest kurewsko niesprawiedliwe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów