Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:27
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Admix 2013-09-27, 15:36
- Jak nazywa się choroba psychiczna, przy której ludzie obrażają się lub denerwują o drobne sprawy i tworzą problemy z niczego?
- Hejter BongMan'a.
Zgłoś
cys23 2013-09-27, 16:02 3
Płeć żeńska to nie choroba, to pasożytniczy styl życia. Pochłaniają twoją energie, pieniądze, czas, nerwy, aż dobrowadzi cie do grobu...
Zgłoś
S................n 2013-09-27, 20:46 3
Oto rzeczy, o których kobiety nie mają pojęcia:
- Cena drinków w klubach
- Ceny biletów do kina/teatru
- Prowadzenie samochodu
- Dobre kino

Oto w czym są dobre
- obciąganie

Kobiety wygrywają.
Zgłoś
S................l 2013-09-28, 0:59
To na pewno Bongman znasz też inną chorobę - genetyczną, sprzężoną z chromosomem Y. Nazywa się Inteligencja
Zgłoś
alexdamiao 2013-09-28, 1:22
Jakie to życiowe Bongo, już kopiuję do takiej jednej....
Zgłoś
xFareNx 2013-09-28, 1:55
Dodam od siebie, że szczególnie ta rasy czarnej. Szczególnie tłuste, pyskate i bezmózgie. Inaczej niż chorobą nazwać się tego po prostu nie da
Zgłoś
onlynojoke 2013-09-28, 1:58 2
aż musiałem skomentować zgadzam się w wielkiej mierze ale w szczególności moja siostra

ogólnie sytuacja jest troche skomplikowana bo wyprowadzilem ja z pokoju ktory mielismy wspolny do goscinnego (i tak mieszka tu tylko na weekendy więc to tak naprawde dla niej zaden problem) .
Niby wielka paranoja jaki ja to niedobry brat uuu teatrzyk przed mamą (oczywiście nie obyło się bez łez) żeby wyszło jaki to ja jestem niedobry.

Dzisiaj wraca a ja pożyczyłem sobie gta V od kolegi zadowolony ze zagram nocke siedze w pokoju goscinnym i gram, zaproponowalem jej zeby sie przespala na swoim starym lozku ale to nagle problem BO CZEMU BO JAK TO TAK NAJPIERW MNIE WYRZUCASZ A TERAZ CO UUU (generalnie wszystko by mi zrobić na złość bo to też dla niej żaden problem,a przez ostatnie 2 tyg byłem dla niej bardzo mił) ale się zgodziłem zeby nie robic szajby i nie budzic calego domu pomyslalem ona zasnie to ja tam przyjde i sobie pogram (jak juz bedzie spac)

no i wbijam patrze spi bo ryjem calkiem w inna strone niz telewizor zadowolony przestawiam fotel ona sie przebudzila i dialog

- je-je-jeszcze nie śpie
- serio? wyglądasz jakbyś spała
- ale nie śpie

I k🤬a mać specjalnie zaczęła oglądać teraz inne programy żebym ja sobie nie mógł pograć
ehh ;/
Zgłoś
Nata.sza 2013-09-28, 2:22 9
Wzruszyła nas Twoja historia
Zgłoś
Mindfuck 2013-09-28, 5:42 2
o, jeśli przy siostrach jesteśmy, to miałem podobną historię, z tym że to był PSX, i premiera gorącego wówczas jak sk🤬ysyn Alone In The Dark 4. Wszystko prawie identycznie, siostra w pokoju, wie że ni c🤬ja czekam do nocy zeby miec odpowiedni klimat. To mi schowała konsole do swojej wersalki, żeby aby k🤬a przypadkiem nie przeoczyć faktu że zagram i tym samym nieświadomie mi na to pozwolić.
10 minut wyciągałem konsolę z wersalki na ktorej spala, w tym czasie dwa razy ręka mi zemdlała i pusciłem więc jebła dość mocno - nic, chrapie dalej. Nie przeszkodziło jej w śnie ani szuranie plastiku po dnie komory pod wersalką, stukanie wiszących na kablach padów, nic. No c🤬j.

Konsola na zewnątrz, podpinam, włączam TV i tryb AV. K🤬a radość i napięcie, ZAGRAM K🤬A.
Drżacą łapą wyciagam CD1 Alone In The Dark: The new nightmare... przytrzymuje klapkę z PSXa zeby za głośno się nie otwarł... wkładam delikatnie i pomalutku płytkę na kółeczko... przytrzymuję tym razem guzik eject na konsoli, żeby klapka nie kliknęła... udało się. Siadam delikatnie w fotelu, na ekranie tylko ciemność i znaczek AV w lewym górnym rogu... odpalamy. Siostra nadal chrapie. Delikatnie dociskam POWER na konsoli i obserwuję jak zapala się zielona dioda pod nim. W absolutnej ciszy każdy kto mial PSXa kilka lat mógł dosłyszeć charakterystyczny dźwięk, cichutki pisk gdy włączył się laser...

WYŁĄCZ TO !!!

TAK K🤬A! Ten k🤬a praktycznie NIESŁYSZALNY DŹWIĘK budził moją siostrę skuteczniej, niż cokolwiek innego.
Zgłoś
wojbos 2013-09-28, 9:25 1
jakbym miał takie akcje w domu to siostra by spała na balkonie albo na klatce schodowej , h🤬j mnie obchodzi ze 0 na dworze w nocy.... nie mata jaj ?? czy jak ??
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-28, 11:28
Ktoś tu nie por🤬a...
Zgłoś
Mom and Death 2013-09-28, 13:50
Zgłoś
p................t 2013-09-28, 21:43

Oryginał na jebzdzidy obrazek 137642
Zgłoś
S................i 2022-06-28, 14:43
Pytanie kto z kogo próbuje robić żarty...XD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem