📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
n1ck.ee napisał/a:
Ciekawie gdzie to bo zdolni jak hindusi
Z tagów wynika że Chiny
Ależ dziwaczny mix kolumbarium z tradycyjnym pochówkiem 2m pod ziemią...
I ta koparka... to tak, jakby u nas ceremonia pogrzebowa odbywała się obecności spoconych robotników z kilofami i łopatami, którzy dopiero co skończyli kopać. A a na rozchodne uroczyste zasypanie dołka i jazda zagęszczarką do gruntu.
I ta koparka... to tak, jakby u nas ceremonia pogrzebowa odbywała się obecności spoconych robotników z kilofami i łopatami, którzy dopiero co skończyli kopać. A a na rozchodne uroczyste zasypanie dołka i jazda zagęszczarką do gruntu.
Pochowany jak prawdziwy faraon pierwszej dynastii - razem z całą swoją służbą.
Pogrzeb hurtem zawsze taniej.
Znajomy instalator wod-kan z pracy został przysypany w dole, który miał zaledwie... 1.2m głębokości - do pasa, mimo wszystko miednica pękła jak wafelek
Chowali jednego zabrzmiało jakby był jeszcze żywy, tak jak cała reszta. Chowali trumnę że zwłokami człowieka, który już nie żył
Cephelion napisał/a:
Znajomy instalator wod-kan z pracy został przysypany w dole, który miał zaledwie... 1.2m głębokości - do pasa, mimo wszystko miednica pękła jak wafelek
osteoporoza. nie jadł danonków i nie pił mleka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów