📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@jaabaaa, sorry za piwo, niechcący, zanim filmik do końca obejrzałem
Tam jest takie... co?
pal licho że to totalne dno .....pytanie tylko czy nagrywający ma zaawansowanego PARKINSONA ????
fake.. jak atakuje za bardzo kamera się rusza.. często tego tricku używają.....
pown.it/1999
O co Ci kurwa chodzi?
z pewnością chrabąszcz miał więcej rozumu i poleciał w pizdu od debili.
Co to tu robi? Po chuj tu to? Nie rozumiem. Przecież taki filmik nawet nie zasługuje na to aby go wrzucać na neta, nie zasługuje na to aby pokazać dla mamy co się dla córeczki przydarzyło po obiedzie, kurwa - PO CO TO TUTAJ ?!
pamiętajcie, kiler był czujny jak chrabąszcz, do czasu. To samo jak ta dziewczynka, na chwilę osłabiła swą czujność i można się domyślić że spotkała ją niechlubna śmierć. Nie zapominajcie o byciu czujnym. Czujnym jak chrabąszcz!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów