Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to sie ceni jak sie jej w nieczynne oczko spuszczasz...
- Proszę Pani, ja w życiu ruchałem już wszystko. Kobiety, mężczyzn, zwierzęta, karły, nazistowskie karły, pomniki, drzewa, budynki, samochody, kadłubki. Dosłownie jebałem już wszystko. Zapłacę ekstra, jeśli w Pani przybytku mnie czymś zaskoczycie.
- proszę iść do pokoju numer 2137
Facet wchodzi, patrzy, a na łóżku siedzi obrzydliwa, garbata karlica ze skrzywionym nosem i brodawkami na twarzy. Facet tak patrzy, i krzyczy:
- mówiłem, że ruchałem już karlicę, nawet brzydszą niż ta, żądam zwrotu pieniędzy!
Karlica wyjmuje szklane oko i mówi do faceta:
- a ruchałeś kiedyś w oczodoły?
najważniejsze że ma dystans do siebie...
to sie ceni jak sie jej w nieczynne oczko spuszczasz...
I teraz już wiemy na 100%, że z ciebie żaden mędrzec z certyfikatem, tylko zwykły stulejarz- gimbazjalista. Co najwyżej rok przed maturą i meszek pod klupą. I pewnie mama ci wyciera gile spod nosa, jak sam nie wytrzesz rękawem
I pewnie mama ci wyciera gile spod nosa, jak sam nie wytrzesz rękawem
już ci pisałem; nie mam matki i ojca. Zacznij czytać moje komentarze to po jakimś czasie wszystko zacznie ci się układać w zaskakującą całość.
I teraz już wiemy na 100%, że z ciebie żaden mędrzec z certyfikatem, tylko zwykły stulejarz- gimbazjalista. Co najwyżej rok przed maturą i meszek pod klupą. I pewnie mama ci wyciera gile spod nosa, jak sam nie wytrzesz rękawem
już ci pisałem; nie mam matki i ojca. Zacznij czytać moje komentarze to po jakimś czasie wszystko zacznie ci się układać w zaskakującą całość.
Tak obaj wyglądacie i gówno kogokolwiek tutaj obchodzi wasze szczekanie.
Hal, dobrze ci radzę, zostaw gówno w spokoju, pobrudzisz się i znów zacznie jebać jak rozgrzebiesz.
-----------
Fajna dupeczka, jak dla mnie to nie wada tylko kolejny otwór do ruchania.
- Po co jest przegroda nosowa?
- Aby nie korciło.
21=3x7
Brawo Yeti. Zgadłeś tajne hasło programu i dostajesz 10 punktów
Rain Man?
Nie, wampir z W......
Brawo Yeti. Zgadłeś tajne hasło programu i dostajesz 10 punktów
Na to hasło otwierają się drzwi tajnego stowarzyszenia Odzew: "lawenda"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów