Ale już nie będzie, bo nie żyje.Oxnard, California
Ale już nie będzie, bo nie żyje.Oxnard, California
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba kryzys w usa, jakoś skromnie z tą amunicją, spodziewałem się wystrzelnia kilku magazynków
Na początku to już w ogóle myślałem, że tylko jeden strzał padnie. Na szczęście śmieć się podniósł.
Police acitivity lub law&crime network na YouTube (najprawdopodobniej).
Zjeby są usuwane ze społeczeństwa. Bez więzienia, kosztów procesu . Spójrzcie na denata. Czy resocjalizacja by mu pomogła?
Powiem wam że to nie jest do końca złe, mimo płaczu prawilniaków napinających się zazwyczaj w komentarzach(Acab, hwdp itd.)
Zjeby są usuwane ze społeczeństwa. Bez więzienia, kosztów procesu . Spójrzcie na denata. Czy resocjalizacja by mu pomogła?
W ten sposób powinno się odstrzelić 3/4 społeczeństwa. Jak dla mnie ci policjanci to zwykła hołota i bandyctwo, które urządza sobie strzelanie do tarczy. Szkoda że nie było ich tam jeszcze piętnastu
W ten sposób powinno się odstrzelić 3/4 społeczeństwa. Jak dla mnie ci policjanci to zwykła hołota i bandyctwo, które urządza sobie strzelanie do tarczy. Szkoda że nie było ich tam jeszcze piętnastu
Masz rację, jakby 15 strzelało to byłby lepszy filmik. I nie strzelali do tarczy, tylko do śmiecia.
Teraz idź i pokaz fucka zza firanki w kierunku radiowozu, poczujesz się lepiej.
Teraz idź i pokaz fucka zza firanki w kierunku radiowozu, poczujesz się lepiej
O kurwa, ale żeś mi dojebał! O ho ho, ale komentarz!
No właśnie o takich jak ty wspomniałem w pierwszym zdaniu. Pewnie sam bys siebie zawarł w tej 3/4 społeczeństwa do odstrzelenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów