Chrome i Firefox, bez żadnych zabezpieczeń i ostrzeżenia przechowują wszystkie zapamiętane przez ciebie hasła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, jest opcja założenia głównego hasła. Trzeba być jebanym kretynem żeby o tym filmiki nakręcać. Co za pustak.
podnoszę dupe od komputera naciskam Super+L i po kłopocie
żenada to ten film, jak można na obcym komputerze jeszcze publicznym logować się do konta bankowego, więcej jak pewne, że tam jest keylogger. Więc o co tyle hałasu?
żenada to ten film, jak można na obcym komputerze jeszcze publicznym logować się do konta bankowego, więcej jak pewne, że tam jest keylogger. Więc o co tyle hałasu?
Dokładnie, porażka. Od tego jest tryb incognito w Chromie. Ja np. po logowaniach na takim kompie, wchodzę zawsze w historie i usuwam wszystko ! Ciasteczka, zapisane hasła, historie i gro innych rzeczy. Nigdy nie miałem problemu z włamaniem na FB czy coś.
A w przypadku swojego kompa w miejscu publicznym po prostu przełączenie użytkownika i po sprawie.
A w przypadku swojego kompa w miejscu publicznym po prostu przełączenie użytkownika i po sprawie.
Ej opczajacie? Jak klikacie w przeglądarce "zapamietaj hasło" to ona to hasło zapamiętuje!!!!! O KURWA!! Jak to!!!?? Jebani szpiedzyyyyy!
Pamiętam, że kiedyś żeby przeczytać kropkowane hasło wystarczyło pogrzebać w źródle strony (gdzieś trzeba było wpisać text), ale podejrzewam, że teraz ten numer nie przejdzie.
Kiedyś koleżanka w pracy miała zapisane hasło pod klawiaturą
Kiedyś koleżanka w pracy miała zapisane hasło pod klawiaturą
Kiedyś zrobiłem małosmacznego psikusa gościowi ze szkolnego kompa.
Właśnie zupełnie przypadkowo wyczaiłem że ma zapisane hasło do nasza-szmata.pl w FF.
Idąc jego tokiem myślenia założyłem że do e-maila ma identyczne hasło.
Było śmiesznie jak wszyscy czytali wymyślone na poczekaniu pierdoły, a jakież było jego zdziwienie jak okazało się że nie może odzyskać hasła do e-maila i naszej-szmaty.
Najlepsze było to że miał stare hasło tylko z cyfrą 1 na końcu. Pozdro dla niego!
Właśnie zupełnie przypadkowo wyczaiłem że ma zapisane hasło do nasza-szmata.pl w FF.
Idąc jego tokiem myślenia założyłem że do e-maila ma identyczne hasło.
Było śmiesznie jak wszyscy czytali wymyślone na poczekaniu pierdoły, a jakież było jego zdziwienie jak okazało się że nie może odzyskać hasła do e-maila i naszej-szmaty.
Najlepsze było to że miał stare hasło tylko z cyfrą 1 na końcu. Pozdro dla niego!
otóż SUPER PROSTY sposób, żeby zobaczyć hasło w operze, to że kliknie się w komórkę z hasłem i kliknie prawym>zbadaj element, zmieni się z type=password na type=text i nagle jak ktoś wciśnie(tylko raz to działa, po odświeżeniu już nie więc ofiara by się nawet nie skapnęła) magiczne wypełnienie, to wyskoczy dane zapamiętane hasło. Rzeczywiście, opera mega bezpieczna przeglądarka.
otóż SUPER PROSTY sposób, żeby zobaczyć hasło w operze, to że kliknie się w komórkę z hasłem i kliknie prawym>zbadaj element, zmieni się z type=password na type=text i nagle jak ktoś wciśnie(tylko raz to działa, po odświeżeniu już nie więc ofiara by się nawet nie skapnęła) magiczne wypełnienie, to wyskoczy dane zapamiętane hasło. Rzeczywiście, opera mega bezpieczna przeglądarka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów