Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciało wieloryba jest już w stanie rozkładu. Rekin nadgryza wieloryba z którego wydobywają się skumulowane gazy.
Czytała Krystyna Czubówna.
PabloSkills napisał/a:
Ciało wieloryba jest już w stanie rozkładu. Rekin nadgryza wieloryba z którego wydobywają się skumulowane gazy.
Powinieneś jeszcze dodać: "Wokół roznosi się nieznośny fetor rozkładających się wnętrzności. W skrócie jebie jak niemyty c🤬j"
psotna_c🤬ka napisał/a:
Powinieneś jeszcze dodać: "Wokół roznosi się nieznośny fetor rozkładających się wnętrzności. W skrócie jebie jak niemyty c🤬j"
Albo w okół jebie śledziem.
Normalnie się wzruszyłem. Z końcem wakacji mam nadzieję że ta strona wróci na swoje dobre stare tory.
PabloSkills napisał/a:
Albo w okół jebie śledziem.
Widać kto jakie ma doświadczenia, kobieta z niemytymi c🤬jami, facet ze smrodem śledzia.
Na szczęście nie mam takich problemów.
Jeśli o to wykonanie to muszę przyznać że Cover lepszy od oryginału. Niestety piwa nie mogę postawić bo kamerzysta by debil i powinien być przekąską dla tego rekina.
W tym wielorybie jest kilka kg substancji używanej do produkcji perfum. Typiarze pływali koło fortuny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie