18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2012-04-07, 13:20 8
akcja od 0.45 do 0.47
Zgłoś
Kraken0 2012-04-07, 15:04 3
pięknie krzyczy
Zgłoś
Siedem 2012-04-08, 0:56
Myślałem, że się nie doczekam
Zgłoś
tadzik713 2012-04-08, 1:01 6
Zmylili mnie, bo się zapowiadało że jebnie ten po prawej, taki zbyt pewny siebie
Zgłoś
Madmartigen 2012-04-08, 1:04
cóż za wspaniały jęk ]:-3
Zgłoś
dziczek91 2012-04-08, 1:28 1
czy oni nigdy się nie nauczą że to się zawsze źle kończy?
Zgłoś
B................s 2012-04-08, 1:54 14
też przez większość filmiku obstawialiście, który z nich zostanie kaleką ?
Zgłoś
RmX 2012-04-08, 2:52 2
Ale dźwięk pod koniec jak by go ze skóry obdzierali
Zgłoś
.................. 2012-04-08, 10:37 2
BurbonPL napisał/a:

CZY JUŻ KURWA NIE MOŻNA PRZYCINAĆ FILMIKÓW!?

Można, ale w większości to leniwe pipki, bądź nie mają o tym pojęcia.

Nie należy używać caps locka.
Zgłoś
gosucherry 2012-04-08, 10:43
Najbardziej mnie śmieszy to jak ludzie drą ryja po takim wypadkowym złamaniu ręki Przeżyłem to i sam byłem ździwiony, że napierdalać zaczęło dopiero po pierwszych paru minutach i doskonale wiem, że pierwsze okrzyki nie są spowodowane bólem, tylko szokiem =D
Zgłoś
owek 2012-04-08, 12:30
@gosucherry

Są różne złamania. Mój młodszy brat miał złamaną ręke w wieku 2 lat i nawet nie płakał tylko mówił że go boli, tak wiec złamanie złąmaniu nie równe.

Dodając to że kolega na desce jeszcze sobie kawałek pojechał rączkami po asfalcie dodało do samego złamania szczypty pikantności.
Zgłoś
Corey_09 2012-04-09, 18:37
Przecież to oczywiste było ze ten na desce się wypierdoli
Zgłoś
ĸuń 2012-04-12, 18:27 1
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem