Jako nowy użytkownik tego forum mam zaszczyt przyglądnąć się tej 'rozmowie' z góry, i powiem wam że dawno nic mnie tak nie rozśmieszyło jak nasz 'kolega' A. Jego odpowiedzi są odpowiedziami nierozgarniętego i wkur*iającego 6 letniego dziecka, nie mają najczęściej nic wspólnego z tematem postu na który w danej chwili odpowiada. Brak w nich logiki, i opierają się na stwierdzeniach 'Twoja stara!' albo chełpieniem się tym, jak niski poziom reprezentuje. Który użytkownik tego forum jest dumny z czegoś takiego? To jeden z dowodów na to, że tu nie pasujesz, A.
A za każdym razem, jak pisałeś o poskramianiu dziewic itp, to zastanawiałam się czy Ty kiedykolwiek stracisz dziewictwo z kimś 'realnym' /tzn że Twoja ręka, ew dmuchana lala nie wchodzą w rachubę/ . Osobiście uważam, że nie ma takiej dawki alkoholu która umożliwiłaby nawet najstraszniejszemu kaszalotowi przespać się z Tobą. A jeżeli takowa rzecz kiedykolwiek się stanie, nakręć to i wrzuć na harda - po pierwsze - żeby ludzie uwierzyli, po drugie - będzie to najhardszy z hardów ever.
Podziwiam was ludzie, że tak długi czas go znosicie.