📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za przerobienie na dubstep motywu z Jesus Christ Superstar autor filmu powinien dostać murzyńskiego fallusa w jelito.
Mnie zaś przypomina to wielkiego arcade stick'a z milionem dodatkowych przycisków
Przez pierwszą min. brzmi jak rzadka kupa, dalej tak sobie, ale daje rade...
1024 napisał/a:
ja pierdole .. do wszystkich dj walkerow powyzej ..
.. to zwykly kontroler midi (chuj z nazwa produktu), gdyby wgrywalo sie do niego sample nazywalby sie samplerem .. i nie wgrywa pod przycisk, tylko w oprogramowaniu przypisuje sie funkcje zaleznie od komunikatu midi otrzymanego ze sterownika
.. launch pad to nazwa urzadzenia a nie typ
nie dziwie sie ze mamy tak kiepsko z muzyka w polsce
\tacy z was spece jak z gowna czekolada
ty to GÓWNO nazywasz muzyką zwykły elektryczny SHIT!!![/b]
Ech bałwochwalcy hehe:) Wersja rockowa znacznie lepsza. Polecam wersję z lat 70tych, ale ta brzmi jeszcze lepiej moim zdaniem:
Trial before Pilate - Jesus Christ Superstar z roku 2000:
Trial before Pilate - Jesus Christ Superstar z roku 2000:
"Może i chujowe, może i nie muzyka" ale mi się podoba czy ma ktoś tytuł tego?
Tytuł masz u góry, albo Jesus Christ Superstar - Overture (gdzie motyw się przewija przez cały utwór) albo konkretnie '39 Lashes'
Jak Ci się uda znaleźć to oryginalny soundtrack napisał Andrew Lloyd Webber.
Edit - nie tytuł u góry, tylko wideo z wersji telewizyjnej:)
Jak Ci się uda znaleźć to oryginalny soundtrack napisał Andrew Lloyd Webber.
Edit - nie tytuł u góry, tylko wideo z wersji telewizyjnej:)
HAHAHAHAHA, "nie wymaga umiejętności żadnych"?
To niech każdy, który tak uważa najpierw rozkmini jakikolwiek bardziej profesjonalny program niż ejay, lub magix musik maker. Następnie trzeba wpaść na pomysł, co wymaga kreatywności ( to jest to coś, co większość z was wpisuje w swoim CV a nie ma o tym pojęcia). Gdy już mamy pomysł, musimy sobie przygotować sample. Na koniec zostaje już tylko bezbłędnie wszystko na żywo zagrać utrzymując odpowiednie tempo i swing- proste w chuj!
To niech każdy, który tak uważa najpierw rozkmini jakikolwiek bardziej profesjonalny program niż ejay, lub magix musik maker. Następnie trzeba wpaść na pomysł, co wymaga kreatywności ( to jest to coś, co większość z was wpisuje w swoim CV a nie ma o tym pojęcia). Gdy już mamy pomysł, musimy sobie przygotować sample. Na koniec zostaje już tylko bezbłędnie wszystko na żywo zagrać utrzymując odpowiednie tempo i swing- proste w chuj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów