Prosto, ale trafnie zobrazowane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
utworzone miejsca pracy? Dobre sobie, u nas las zostałby zamknięty, pocięty i sprzedany za bezcen inwestorowi z indii. Uzasadnienie? Przestarzałe drzewa, przynoszą szkody i nie opłaca się utrzymywać
Genialny komiks, to gówno nadchodzi w zastraszającym tempie. Weźcie głęboki oddech, reszta się nim zachłyśnie... Co za wstyd, żyć w czasach, w których sami siebie ograniczamy, dobrowolnie.
hehe dobre - niestety prawdziwe
@szer.Lucjan
Tu się mylisz ;p starsze drzewa - więcej masy drzewnej-większy zysk, no i chuj że unia wspiera program zwiększania lesistości, tobie tego już nawet młotkiem nie wytłumaczy bo pewnie uważasz że drzewa trzeba chronić i inne bzdety nie mające pokrycia w prawdzie.
Ale odnośnie huśtawki i krzywizny banana to kurwa szczera prawda
Tu się mylisz ;p starsze drzewa - więcej masy drzewnej-większy zysk, no i chuj że unia wspiera program zwiększania lesistości, tobie tego już nawet młotkiem nie wytłumaczy bo pewnie uważasz że drzewa trzeba chronić i inne bzdety nie mające pokrycia w prawdzie.
Ostatnio dem miał strasznie chujowe komiksy, ale ten jest akurat dobry, piwo!
Wy się śmiejcie u mnie w byłej pracy w piekarni zakazali stołów drewnianych dobrze wycyklinowanych a dali metalowe co o kant chuja obić śliskie i ciężko jest ciasto ukręcić
jebane przepisy unijne
jebane przepisy unijne
dem, jak widać, znów w formie .
Dzień, w którym wystąpimy z UE będzie najpiękniejszym dniem mojego życia. O ile tego dożyję
jakbym komus wyplacal co rok miliardy euro tez mial bym pewne wymagania, moze i hujowe tez
Ja nie wiem kurwa czy Ty jestes taki ograniczony, czy może sobie jaja robisz, ale komiks tak samo jak i mój wpis jest tylko analogią do innych "świetnych" pomysłów UE. Chociaż mój wpis bardziej się tyczy rządu,ale ciul wie kto maczał łapska w przetargach np. stoczni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów