📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze śmieciowi
a co zrobić z trupem który od 3 alt zajmuje miejsce parkingowe (najlepsze) już mu powietrze zeszło i porósł mchem. Proszę o konstruktywne rady
Było - do piekła !
dzwonisz na straz miejska i mowisz ze stoi opuszczony samochod, pozniej przyjezdza komornik z laweta i rekwiruje auto, laweta go zabiera i spokoj
Witkovito napisał/a:
dzwonisz na straz miejska i mowisz ze stoi opuszczony samochod, pozniej przyjezdza komornik z laweta i rekwiruje auto, laweta go zabiera i spokoj
To nie takie proste, bo najpierw straż będzie szukać wlaściciela a nastepnie prosic o jego usuniecie. Zalezy tez gdzie stoi, czy to droga osiedlowa, wewnetrzna czy inna.
Najlepiej zerwij tablice i zadzwon po straz miejska, powinno byc szybciej.
no w uproszczeniu napisalem, ale suma sumaru i tak wypierdola ten samochod i tak
RagicMabbit dobra linka dobre auto wytargajcie go siłą i postawcie w niedozwolonym miejscu wtedy muszą go zabrać
raf dobry plan
ciężko będzie bo stoi na wąskim prakingu ale pomysł przedni. co do straży m i plicji - nic nie zrobią jak są tablice a nie będę się bawił w odkręcanie
ciężko będzie bo stoi na wąskim prakingu ale pomysł przedni. co do straży m i plicji - nic nie zrobią jak są tablice a nie będę się bawił w odkręcanie
A jest tam znak jak parkować? Równolegle, prostopadle szy po skosie? Jeżeli nie ma to może tak stanąć i takie karteczki wtedy można sobie w dupę wsadzić... albo najlepiej przykleić na drzwiach urzędu.
Ja rozumiem mało miejsc, też mieszkam w KrK, no ale bez przesady...
Na dodatek musiał tam stanąć jak jeszcze było puściutko.
Ja rozumiem mało miejsc, też mieszkam w KrK, no ale bez przesady...
Na dodatek musiał tam stanąć jak jeszcze było puściutko.
RagicMabbit napisał/a:
a co zrobić z trupem który od 3 alt zajmuje miejsce parkingowe (najlepsze) już mu powietrze zeszło i porósł mchem. Proszę o konstruktywne rady
Pakujesz się do klunkra punkt druga, przestawiasz na środek drogi i rano dzwonisz że stoi i blokuje przejazd. Skuteczność gwarantowana przez producenta serków homogenizowanych.
Inaczej tego nie wywalą. U mnie stały dwa, ludzie chętnie wykręcali części, bo z jednego mam kostkę (połowy silnika już nie było) a z drugiego ramię wycieraczki i klamkę. Radia i górnej obudowy silnika (którą zlikwidował poprzedni właściciel) oraz zatyczki zderzaka do haka holowniczego (którą ktoś mi wcześniej zajebał) już nie było .
@RagicMabbit
jeżeli ma tablice i OC (co można łatwo sprawdzić) to go nie ruszą wiadomo, jeżeli jest zbyt mało miejsca żeby go drugim autem wyciągnąć to weź kolegów i sami go przesuńcie, albo na środek drogi albo na trawnik :]
jeżeli ma tablice i OC (co można łatwo sprawdzić) to go nie ruszą wiadomo, jeżeli jest zbyt mało miejsca żeby go drugim autem wyciągnąć to weź kolegów i sami go przesuńcie, albo na środek drogi albo na trawnik :]
Sprawdzenie OC online: zapytania.oi.ufg.pl/SASStoredProcess/guest?with=zpp1
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów