📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomyślcie jaki zajebiście wielki wybieg musi mieć taki skurwysyn jeżeli ktoś trzyma <nie wiem na chuj> go w domu
Przypomniało mi się właśnie jak niedawno się przeprowadzałem z moją dziewczyną (pozdrawiam kochana) do nowego mieszkania.
Mamy dwa koty. Koty na początku trochę się bały nowego środowiska dlatego postawiliśmy im kuwetę w korytarzu, żeby wiedziały gdzie mają wychodek.
Po jakimś czasie patrzę ,a jeden z nich dziwnie się zachowuje i siedzi na misce z jedzonkiem (?!). Nie wiedziałem o co chodzi więc podszedłem sprawdzić i normalnie kot zawsze spogląda kto idzie i co się dzieje.
Kot nasikał do miski z żarciem. Chyba czuł tam zapach swój ,bo wcześniej jadł ,a nie ogarnął gdzie jest kuweta.
Całe szczęście, że nasikał do miski, a nie gdzieś na kanapę
o, tak mi się przypomniało...
Mamy dwa koty. Koty na początku trochę się bały nowego środowiska dlatego postawiliśmy im kuwetę w korytarzu, żeby wiedziały gdzie mają wychodek.
Po jakimś czasie patrzę ,a jeden z nich dziwnie się zachowuje i siedzi na misce z jedzonkiem (?!). Nie wiedziałem o co chodzi więc podszedłem sprawdzić i normalnie kot zawsze spogląda kto idzie i co się dzieje.
Kot nasikał do miski z żarciem. Chyba czuł tam zapach swój ,bo wcześniej jadł ,a nie ogarnął gdzie jest kuweta.
Całe szczęście, że nasikał do miski, a nie gdzieś na kanapę
o, tak mi się przypomniało...
@UP hihihi ale z ciebie śmieszek hihihi zgrywus taki wesolek hihihi oryginalny żart
Kurwa, ktos ma tygrysa, strzelbe, automat do gier i miske ze szczynami w jednym pomieszczeniu.
@Bobeusz
Jak to na chuj? Nie chciałbyś mieć tygrysa w domu?
Ja mam miniaturową wersję tygrysa. Wabi się Misiek (żona wybierała ) i jest ragdollem Ale sika i sra do kibla
Jak to na chuj? Nie chciałbyś mieć tygrysa w domu?
Ja mam miniaturową wersję tygrysa. Wabi się Misiek (żona wybierała ) i jest ragdollem Ale sika i sra do kibla
Kurwa, ja mojego kanapowca nie moge drugi rok nauczyć załatwiania się na dworze a koleś tygrysa ogarnął, żeby lał do miski.
Gdzie popełniem błąd.
Gdzie popełniem błąd.
Co ja, kurwa, obejrzałem?
@EJBI
Na stronie dla wtórnych, mało kreatywnych arcymistrzów dobrego-ich-zdaniem dowcipu?
Na stronie dla wtórnych, mało kreatywnych arcymistrzów dobrego-ich-zdaniem dowcipu?
@siemensen - wiem, ma z Ciebie taką bekę, że masakra
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów